Jump to content

Košarka žene OI 2024

Featured Replies

U zenskoj kosarci su amerikanke dominantnije od njihove muske reprezentacije. Ja se ne secama kada su one poslednji put izgubile neku utakmicu, u ozbir uzimam sve njihove starosne kategorije.

• Replies 232
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Inače, dok ste svi tu, da vam ispričam šta je danas bilo na Kina-Španija. Kineskinje gube 3 razlike i na 5 sekundi do kraja, umesto da šutnu za 3, jedna njihova se zaleće i poentira iz polaganja. I pa

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Bukvalno. Sećam se kad je Šarenac počeo da prenosi NBA na 3K - početkom 90-ih (bilo ono ilegalno skidanje za vreme sankcija). Bio kao nešto novo, pošto je makar znao da izgovori imena američkih igrača

Posted Images

2 hours ago, Ayatollah said:

Ja ne znam da li postoji bilo koji posao u Srbiji za koji moraš da budeš manje kvalifikovan, nego što je to posao sportskog novinara. Bukvalno ne moraš da znaš ni pravila sporta koji pratiš. 

To smo skarlikali za vreme Katara do neba, s tim što kad pratimo fudbalski event nemamo nikakvog oduška u dobrim igrama reprezentacije zbog kojeg bismo zanemarili taj aspekt, usled lepog raspoloženja.

Šarenac jedino što zna je da se dere "Tuojkaaa!! Buavo Bogdane, ohohohohohoouuuu!!" 

28 minutes ago, Valkyrie said:

"Tuojkaaa!! Buavo Bogdane, ohohohohohoouuuu!!" 

:lolol::lolol:

9 hours ago, freakns said:

pa to smo i znali :D

svetsko cudo je da ti se Sonja, Jelena i Ana rode u godinu dana i jos Ana dodje da igra za nas. "kupili" Danielle Page i napravili reprezentaciju... a ne da cemo da cekamo dugo, vec se nikada nece ponoviti jer ne postoji rad u mladjim selekcijama. nekako mi se cini da je gubitak noge Natase Kovacevic oznacio i gasenje zenske kosarke kod nas

Devojka izgubila nogu pre više od 10 godina. Sve medalje smo osvojile (by Denda) nakon te nesreće.

Paralela niđe veze.

sve te igracice su bile formirane nakon sto se to desilo. mozda se nisam dovoljno precizno izjasnio, ali na to sam mislio.

@Fakundo Sava Kovacevic je uz Stankovic i Crvendakic trebala biti nosilac te generacije. u poslednjih 10 godina to je zadnja mlada repka koja je necemu vredela. danas smo u B grupi u Evropi i ne zuri nam se natrag u A grupu

Zanimljivo je da kad gledas zensku odbojku recimo, imas normalan osecaj kao da gledas musku odbojku, samo je igraju zene, sve ostalo je isto, takodje i rukomet, ali kad gledas zensku kosarku to izgleda ko neki vasar-cirkus, bacanje kamena s ramena, nadvlacenje konopca, lomljenje table itd, festival nelogicnosti i nerezonskih poteza, nigde veze sa muskim odsekom, jedino sto je isto je da treba da protnes loptu kroz obruc, ostalo je sve nebo i zemlja... 

Selektoka se bas izblamirala sa onim prozivanjem svoje igracice na konferenciji za stampu.

Nigerija dobila Australiju 13 razlike. Nije da baš pratim ali to bi trebalo da je prilično iznenađenje.

Jeste iznenadjenje. Australija je istorijski jedna od najboljih reprezentacija u zenskoj kosarci.

Nemacka razvaljuje Belgiju. I to je poprilicno iznenadjenje.

5 hours ago, MocaVukotic said:

Zanimljivo je da kad gledas zensku odbojku recimo, imas normalan osecaj kao da gledas musku odbojku, samo je igraju zene, sve ostalo je isto, takodje i rukomet, ali kad gledas zensku kosarku to izgleda ko neki vasar-cirkus, bacanje kamena s ramena, nadvlacenje konopca, lomljenje table itd, festival nelogicnosti i nerezonskih poteza, nigde veze sa muskim odsekom, jedino sto je isto je da treba da protnes loptu kroz obruc, ostalo je sve nebo i zemlja... 

Mislim da je košarka, suprotno uvreženim mišljenjima, sport koji najmanje pogoduje ženama, manje nego čak i fudbal. Ne bih dalje da obrazlažem i elaboriram, jer je tanak led :D

Nemoj. Sto je sigurno, sigurno je. 

Sad Francuska - Kanada druga cetvrtina rezultat 23:2, ovaj turnir je neko trolovanje :D

3 hours ago, Ivo Petović said:

Mislim da je košarka, suprotno uvreženim mišljenjima, sport koji najmanje pogoduje ženama, manje nego čak i fudbal. Ne bih dalje da obrazlažem i elaboriram, jer je tanak led :D

To je stara priča u vezi odbojke. U odbojci je manja mreža, a ovde je koš iste visine. Jeste lopta šestica ali nije to bogzna šta sad sa estetskog smisla i praćenja. Mislim i meni je negledljivo, ali.. 

3 hours ago, Grandilof said:

Sad Francuska - Kanada druga cetvrtina rezultat 23:2, ovaj turnir je neko trolovanje :D

Taman kad pomisliš da si postavio neoboriv rekord, a ono ti ga obore koliko sutra...

Background Picker
Customize Layout