Jump to content

Košarka žene OI 2024

Featured Replies

3 minutes ago, Ayatollah said:

Ja se ne sećam da sam video da neko da samo 2 poena celu četvrtinu. Ni u juniorima, a ne na olimpijskim igrama...

Monako je na proslom F4 dao jednocifren broj poena u cetvrtini, doduse mislim ipak vise od 2.

Sad proverih 27-2 su izgubili cetvrtinu od Oly-ja.

Edited by SNARC

• Replies 232
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Inače, dok ste svi tu, da vam ispričam šta je danas bilo na Kina-Španija. Kineskinje gube 3 razlike i na 5 sekundi do kraja, umesto da šutnu za 3, jedna njihova se zaleće i poentira iz polaganja. I pa

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Bukvalno. Sećam se kad je Šarenac počeo da prenosi NBA na 3K - početkom 90-ih (bilo ono ilegalno skidanje za vreme sankcija). Bio kao nešto novo, pošto je makar znao da izgovori imena američkih igrača

Posted Images

Volšebno je kako su se ove naše uopšte plasirale na OI...Ne kapiram...

Sreća da naše nisu poslušale velikog stručnjaka Kuzmu i pravile faul na +2, u situaciji kad smo dali 2 poena u čevtrtini.

Nemam reči koliki su to paceri. Stvarno nemam.

Zaglavljeni u 90-im, a ni tada ništa nisu znali.

Edited by Ivo Petović

• Author

Dajte loptu Stanković, pa carice 

brate mili šta je ovo.....dal je moguće da neko profesionalno trenira košarku i ne može da pogodi koš ni iz jedne pozicije 15 minta

lebe mekani, sta sam odgledao :lolol:

Kuzmu za trenera svih selekcija!

Računa se pobeda :fantom:

Lagana pobeda, sve je to normalno :cool:

Bravo devojke, odigrale ste muski!

tooooo

bravo.

moglo je lakse al pobedi se u zube ne gleda.

jel nasa najbolja kosarkasica  stankovic?

imamo li neku igracicu u wnba?

• Author

1/19 šut u poslednjoj četvrtini, bacanja 1/3 :D

15 minuta za poluvreme...3 u poslednjoj četvrtini...

Više cigala no u Kineskom zidu...

ovo je potpuno strašno, tri poena za četvrtinu. nemam reči. čestitke devojkama, ali ovo je užasno.

ne smem ni da pitam kakve su Španija i Kina u ženskoj košarci.....bojim se da su znatno bolje od onog krša 

Background Picker
Customize Layout