Jump to content

Košarka žene OI 2024

Featured Replies

Nogiceva je uvek bila kvalitetan suter i u mladjim kategorijama.

• Replies 232
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Inače, dok ste svi tu, da vam ispričam šta je danas bilo na Kina-Španija. Kineskinje gube 3 razlike i na 5 sekundi do kraja, umesto da šutnu za 3, jedna njihova se zaleće i poentira iz polaganja. I pa

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Bukvalno. Sećam se kad je Šarenac počeo da prenosi NBA na 3K - početkom 90-ih (bilo ono ilegalno skidanje za vreme sankcija). Bio kao nešto novo, pošto je makar znao da izgovori imena američkih igrača

Posted Images

10 minutes ago, Micko8 said:

Samo polako, Portoriko je treca liga Zapad. Mi smo na ovim OI potpuni autsajderi.

Ja nisam ni ovoliko očekivao, a niko ne tripuje da ćemo mi tu nešto da se visoko plasiramo. Šteta što se Crvendakić oprostila tako rano, sa njom bi bilo bolje sigurno.

No, hajde da prvo završimo ovu utakmicu.

cinjenica da su od cele generacije prezivele Sasa Cadjo i Tina Krajisnik je zastrasujuca. samo im Butulija fali pa da se slogiram ko covek... 

btw, ko je ova Jovana Nogic? ne pratim zensku kosarku, ali cini mi se da nam je ona glavni igrac?

Da li je realno da smo dali 12 poena za 15 minuta...

• Author

Serija Portorika 11:0, nisu naše dale koš 6 minuta 

Gotovo ovo jebiga

gol!

• Author

Kakav hrkljuš 

u ženskoj košarci zicer je krajnja neizvesnost :)

Ja bih rekao da smo strašno fizički pali, preforsirali sa presingom kroz tri četvrtine...daj Bože da se održimo do kraja

Jel se to meni prividja Ilija Kovacic na nasoj klupi?

Just now, MeanM@ said:

Jel se to meni prividja Ilija Kovacic na nasoj klupi?

Odavno je u strucnom stabu

Dajte Beni Hil muziku

pre bi robijao nego sudio zensku kosarku..

Brate slatki, ove naše žene imaju veća jajca nego muški :hail:

Background Picker
Customize Layout