July 31, 2024Jul 31 Naše ova 3 minuta kao da igraju Celticsi, a ne ženska reprezentacija SRbije... Samo da ne padnu... Edited July 31, 2024Jul 31 by radisa
July 31, 2024Jul 31 Ženska košarka totalno nepredvidiva, osim Amerikanki izgleda svako svakog može da dobije.
July 31, 2024Jul 31 Imam osećaj da Kinezi ne umeju da iskoriste ovog Manute Bola™ ispod koša na pravi način... Edited July 31, 2024Jul 31 by radisa
July 31, 2024Jul 31 Gledao sam Kinu i protiv Španije i sada, meni deluje da one nula taktike imaju ili bar izvode. Prodaju im se iste fore ispod koša nekoliko puta za četvrtinu, ne znam kako van toga igraju ali ova ispadanja su katastrofa.
July 31, 2024Jul 31 Just now, kokota said: Gledao sam Kinu i protiv Španije i sada, meni deluje da one nula taktike imaju ili bar izvode. Prodaju im se iste fore ispod koša nekoliko puta za četvrtinu, ne znam kako van toga igraju ali ova ispadanja su katastrofa. Bukvalno 2 bloka, i neko ostaje sam... Jbt, ovo je stvarno krindž... Ništa ne preuzimaju, ostanu zaglavljene... Baš loše... Samo da naše sad ne upadnu u frku, još 10-15 poena do kraja će biti dovoljno uz ovakvu odbranu...
July 31, 2024Jul 31 Ovo danas je vec dosta ozbiljnija izvedba. Igramo sa Spanijom za prvo mesto u grupi. Pa da vidimo gde smo.
July 31, 2024Jul 31 1 minute ago, radisa said: Sad ćemo bunker do kraja, ko šutne pre 22 sekunda napada, leti napolje... Kuzma lupa šljage ako se žuri™
July 31, 2024Jul 31 Kuzmi kortizol mnogo više skoči kad neka ekipa uđe u bonus nego kad se pogodi buzzer beater.
July 31, 2024Jul 31 Kako su ove kineskinje favoriti nije mi jasno. Samo trojke prangijaju, a u odbrani rekreativno ko da ih Pavicevic vodi