Jump to content

Košarka žene OI 2024

Featured Replies

Naše ova 3 minuta kao da igraju Celticsi, a ne  ženska reprezentacija SRbije...

Samo da ne padnu...

Edited by radisa

• Replies 232
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Inače, dok ste svi tu, da vam ispričam šta je danas bilo na Kina-Španija. Kineskinje gube 3 razlike i na 5 sekundi do kraja, umesto da šutnu za 3, jedna njihova se zaleće i poentira iz polaganja. I pa

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Bukvalno. Sećam se kad je Šarenac počeo da prenosi NBA na 3K - početkom 90-ih (bilo ono ilegalno skidanje za vreme sankcija). Bio kao nešto novo, pošto je makar znao da izgovori imena američkih igrača

Posted Images

Ženska košarka totalno nepredvidiva, osim Amerikanki izgleda svako svakog može da dobije.

Sredinom 3/4 dali smo isto poena koliko za ceo prvi mec..

Kidamo ove dubinske kretnje

Imam osećaj da Kinezi ne umeju da iskoriste ovog Manute Bola™ ispod koša na pravi način...

Edited by radisa

Gledao sam Kinu i protiv Španije i sada, meni deluje da one nula taktike imaju ili bar izvode. Prodaju im se iste fore ispod koša nekoliko puta za četvrtinu, ne znam kako van toga igraju ali ova ispadanja su katastrofa.

Just now, kokota said:

Gledao sam Kinu i protiv Španije i sada, meni deluje da one nula taktike imaju ili bar izvode. Prodaju im se iste fore ispod koša nekoliko puta za četvrtinu, ne znam kako van toga igraju ali ova ispadanja su katastrofa.

Bukvalno 2 bloka, i neko ostaje sam...

Jbt, ovo je stvarno krindž... Ništa ne preuzimaju, ostanu zaglavljene... Baš loše...

Samo da naše sad ne upadnu u frku, još 10-15 poena do kraja će biti dovoljno uz ovakvu odbranu...

Kako otvaramo poslednju cetvrtinu.

Bravo!

Sad ćemo bunker do kraja, ko šutne pre 22 sekunda napada, leti napolje...

Ovo danas je vec dosta ozbiljnija izvedba. Igramo sa Spanijom za prvo mesto u grupi. Pa da vidimo gde smo.

1 minute ago, radisa said:

Sad ćemo bunker do kraja, ko šutne pre 22 sekunda napada, leti napolje...

Kuzma lupa šljage ako se žuri™

Kuzmi kortizol mnogo više skoči kad neka ekipa uđe u bonus nego kad se pogodi buzzer beater.

Sreca u nesreci je da Cadjo ima visak kg, pa je ublazilo udarac..

Kako su ove kineskinje favoriti nije mi jasno. Samo trojke prangijaju, a u odbrani rekreativno ko da ih Pavicevic vodi

:isuse: ma daj jbt, kakav kos.

Background Picker
Customize Layout