July 31, 2024Jul 31 Popular Post Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh.
July 31, 2024Jul 31 Imale su sut 7/9 za tri poena u nekom trenutku, e tako se dobijaju jace reprezentacije u kosarci.
July 31, 2024Jul 31 7 minutes ago, theanswer said: Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. sve kosarkasice u nju gledaju kao u boga... 100% joj veruju. neverovatna zena.
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, Choda said: Imale su sut 7/9 za tri poena u nekom trenutku, e tako se dobijaju jace reprezentacije u kosarci. Sutnule su 11 ili 12 puta za tri, poslednje dve na isteku napada kad je sve vec bilo gotovo, za razliku od Kineskinja koje su terale preko 35 suteva. Razlika izmedju ekipe koja zna sta radi na parketu i ekipe koja igra ho-ruk kosarku. Marina je danas bukvalno ponizila kineskog trenera, ovo je apsolutno nerealnih 20 razlike za utakmicu izmedju dve ekipe ovakvog kvaliteta. Nisam se ovome nadao ali izgleda da Marina kad se dokopa Olimpijade od devojaka pravi Avengerse. Svaki put odigraju preko svih ocekivanja.
July 31, 2024Jul 31 Hahaha, koja kuknjava bila posle Portorika, ja mislio dame izgubile. Gledao sad na tabelu na sofascore i ladno sam im pisao na tehničku podršku da imaju pogrešan rezultat. Blam. Edited July 31, 2024Jul 31 by smooth.Op
July 31, 2024Jul 31 On 28. 7. 2024. at 22:48, ronin said: Volšebno je kako su se ove naše uopšte plasirale na OI...Ne kapiram... Kako ide?
July 31, 2024Jul 31 20 minutes ago, goofs said: Španija ima 2 pobede i koš razliku +2 Jedva dobile Portoriko, dale 5 poena u 3/4. Skoro pa preslikano ko mi..
July 31, 2024Jul 31 šteta za portorikanke, ona žena izvukla inner majk džordana, da bi završile onako, sa linije slobodnjaka
August 1, 2024Aug 1 crkaj bre, ne igra kejtlin klark za amerikanke?? necu to da gledam. odok na plivanje
August 3, 2024Aug 3 Povratak u realnost, očekivao sam poraz. Možda ne baš ovoliko ubedljiv, ali imam utisak da nam je bolje svakako da budemo drugi u grupi.