Jump to content

Košarka žene OI 2024

Featured Replies

• Popular Post

Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Replies 232
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Inače, dok ste svi tu, da vam ispričam šta je danas bilo na Kina-Španija. Kineskinje gube 3 razlike i na 5 sekundi do kraja, umesto da šutnu za 3, jedna njihova se zaleće i poentira iz polaganja. I pa

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Bukvalno. Sećam se kad je Šarenac počeo da prenosi NBA na 3K - početkom 90-ih (bilo ono ilegalno skidanje za vreme sankcija). Bio kao nešto novo, pošto je makar znao da izgovori imena američkih igrača

Posted Images

Imale su sut 7/9 za tri poena u nekom trenutku, e tako se dobijaju jace reprezentacije u kosarci. :ziga: 

7 minutes ago, theanswer said:

Marini Maljković da se spomenik digne. Ovo ona singlehandedly pravi. Treće četvrtfinale na OI zaredom za sport koji je na marginama. Nestvaran uspeh. 

sve kosarkasice u nju gledaju kao u boga... 100% joj veruju.

neverovatna zena.

2 minutes ago, Choda said:

Imale su sut 7/9 za tri poena u nekom trenutku, e tako se dobijaju jace reprezentacije u kosarci. :ziga: 

Sutnule su 11 ili 12 puta za tri, poslednje dve na isteku napada kad je sve vec bilo gotovo, za razliku od Kineskinja koje su terale preko 35 suteva. Razlika izmedju ekipe koja zna sta radi na parketu i ekipe koja igra ho-ruk kosarku. Marina je danas bukvalno ponizila kineskog trenera, ovo je apsolutno nerealnih 20 razlike za utakmicu izmedju dve ekipe ovakvog kvaliteta.

Nisam se ovome nadao ali izgleda da Marina kad se dokopa Olimpijade od devojaka pravi Avengerse. Svaki put odigraju preko svih ocekivanja.

Kakvo demoliranje Kine, jbt...

Hahaha, koja kuknjava bila posle Portorika, ja mislio dame izgubile.
Gledao sad na tabelu na sofascore i ladno sam im pisao na tehničku podršku da imaju pogrešan rezultat. :Jova:

Screenshot_20240731_154435_Outlook.thumb.jpg.f0dee5145be922f645e2ddb162c8b579.jpg

Blam. 

Edited by smooth.Op

Španija ima 2 pobede i koš razliku +2 :gospode:

On 28. 7. 2024. at 22:48, ronin said:

Volšebno je kako su se ove naše uopšte plasirale na OI...Ne kapiram...

Kako ide?

20 minutes ago, goofs said:

Španija ima 2 pobede i koš razliku +2 :gospode:

Jedva dobile Portoriko, dale 5 poena u 3/4. Skoro pa preslikano ko mi..

23 minutes ago, hefaca said:

Kako ide?

Bedno ko i celoj mučenoj Srbiji...Što?

šteta za portorikanke, ona žena izvukla inner majk džordana, da bi završile onako, sa linije slobodnjaka

bravo žene :heart:

crkaj bre, ne igra kejtlin klark za amerikanke??

necu to da gledam.

odok na plivanje

Pocepase nas Spanjolke :fantom:

Povratak u realnost, očekivao sam poraz. Možda ne baš ovoliko ubedljiv, ali imam utisak da nam je bolje svakako da budemo drugi u grupi. 

Background Picker
Customize Layout