Klara Posted July 28 Posted July 28 (edited) Iz njenog korseta prelivalo se salo Na zidu sobe visio je goli Ville Vallo Edit: ne, ne, ova verzija: Edited July 28 by Klara 1
Kreator Posted July 28 Author Posted July 28 21 minutes ago, Ratamahatta said: Posto vec niko nece da spomene slona od 5 tona u garsonjeri Meni je taj bend uvek nekako bio plastičan. Čuješ pesmu, kao da je nekako catchy za MTV i .... move on, nothing new to hear. Tako da, što se mene tiče ovaj slon može slobodno da kulira u garsonjeri, zaobići ću ga svaki put.
Kreator Posted July 28 Author Posted July 28 Ajoj. Pa to je nezvanična himna svih 12345 MTV kanala. 1
Jeremija Posted July 29 Posted July 29 14 hours ago, Kreator said: Ne ide ova tema bez Sisters of Mercy, iako Eldritch nikako ne voli da ih tako klasifikuju... 2
napadaj Posted July 30 Posted July 30 Sledeća je da se ubiješ. I ladno niko nije okačio Tristaniju: A ni Katu:
Valk Posted July 30 Posted July 30 On 28. 7. 2024. at 0:40, Kreator said: Nightwish jeste više Symphonic metal ali je ipak i Gothic metal. Inače omiljeni band moje 11 godišnje ćerke ... i veoma sam ponosan zbog toga. Nightwish je symphonic metal a goth je samo bio imidž Tarje i naslednica. Ranije sam ih baš slušala, ne toliko u poslednje vreme ali i dalje ih volim. Omiljeno izvođenje omiljene pesme^ Boginja!
napadaj Posted July 31 Posted July 31 On 28. 7. 2024. at 21:31, Ratamahatta said: Imali su Paradise Lost izliv Massive Attack-a i Depeche Mode-a u mozak devedesetih, to je bio 1 odlican crossover, bar meni bivsem metalcu, a danas svastarskoj stranoj izdajnickoj pedercini Ja toliko volim ovaj album da imam obe verzije na diskovima - i originalnu i remaster. 2
goofs Posted July 31 Posted July 31 ^^ Kao dugogodišnji poštovalac i pratilac rada Nightwisha mogu reći da taj bend strmoglavo odlazi u genitaliju. Počeli su da preskaču ajkulu sa novim izdanjima, sve neke apstraktne teme, meta muzika, stubovi stvaranja i slične gluposti, pri čemu ne koriste Floor uopšte onako kako bi ona trebalo da se koristi (jer je jbno dobra pevačica). Uz sve to bend je napistio Marko Hietala, srce i energija svakog živog nastupa, pa su ostali i bez prodornog muškog vokala i samim tim ne izvode više hitove gde je on bio dominantan (ne pamtim kad je bio Wish I had an Angel na turneji). Zamena mu je lik koji je dobar basista, ali ne peva, a muške vokale je preuzeo britanski Žika Jelić koji u bendu svira sve nebitno, po potrebi. Izdaju novi album u septembru, otprilike make-or-break za njihov dalji status. Glede teme, što reče Valkira, svi darkeri i većina metal bendova potpadaju pod Goth subkulturu, bar po imidžu, no po zvuku je to onako dosta suženiji žanr (bio na certu u Domu Omladine pre par meseci, ozbiljna zajebancija)
Filozof manijak Posted July 31 Posted July 31 (edited) Uh, Moonspell su dobri. Odavno sam otkrio Portugalce, a uspeo i da ih ukačima na sExitu jedne godine. Edited July 31 by Filozof manijak
Recommended Posts