Svemir Zeka Posted July 28 Posted July 28 (edited) Kakav je on glas imao, aaaa Ovo kad kaže am I good enough for you je da se smrzneš On i Majk Paton imaju najmuškije glasove, as far as I am concerned Edited July 28 by Svemir Zeka
Ratamahatta Posted July 28 Posted July 28 (edited) 1 hour ago, Svemir Zeka said: Kakav je on glas imao, aaaa Ovo kad kaže am I good enough for you je da se smrzneš On i Majk Paton imaju najmuškije glasove, as far as I am concerned Peton ima(o) i glasove drugih vrsta, mozda cak i onostranih FNM je verovatno jedini bend koji mi nikad nece dokurciti, samo njima mogu skoro celokupnom katalogu da se vracam zauvek, sve ostalo kad tad izbledi i nestane iz rotacije. Kad ih ne cujem po nekoliko meseci i krenem ispocetka, jao mama moja golisava Edited July 28 by Ratamahatta 1
Ratamahatta Posted July 28 Posted July 28 1 hour ago, Klara said: I debeli pecaroš. A Mita tek... Celog zivota je usto pre 20 sekundi Nikad dosta pomrcine 1
Nikodije Posted July 28 Posted July 28 Odlično, hvala za ovaj topik. Sad Hard and heavy department prepustite praaaaavim metalcima. 1 1
Hamlet Strašni Posted July 28 Posted July 28 Ne znam gde ovi spadaju, ali su mi jedan od omiljenih sa Bandcampa. Kupio sam celu diskografiju 1
Svemir Zeka Posted July 28 Posted July 28 19 minutes ago, Nikodije said: Odlično, hvala za ovaj topik. Sad Hard and heavy department prepustite praaaaavim metalcima. Ja do danas nisam ni znala da sam mjetalka 1
Ratamahatta Posted July 28 Posted July 28 Imali su Paradise Lost izliv Massive Attack-a i Depeche Mode-a u mozak devedesetih, to je bio 1 odlican crossover, bar meni bivsem metalcu, a danas svastarskoj stranoj izdajnickoj pedercini 3 1
Ratamahatta Posted July 28 Posted July 28 (edited) Posto vec niko nece da spomene slona od 5 tona u garsonjeri Edited July 28 by Ratamahatta 1
Recommended Posts