July 28, 2024Jul 28 Kakav je on glas imao, aaaa Ovo kad kaže am I good enough for you je da se smrzneš On i Majk Paton imaju najmuškije glasove, as far as I am concerned Edited July 28, 2024Jul 28 by Svemir Zeka
July 28, 2024Jul 28 1 hour ago, Svemir Zeka said: Kakav je on glas imao, aaaa Ovo kad kaže am I good enough for you je da se smrzneš On i Majk Paton imaju najmuškije glasove, as far as I am concerned Peton ima(o) i glasove drugih vrsta, mozda cak i onostranih FNM je verovatno jedini bend koji mi nikad nece dokurciti, samo njima mogu skoro celokupnom katalogu da se vracam zauvek, sve ostalo kad tad izbledi i nestane iz rotacije. Kad ih ne cujem po nekoliko meseci i krenem ispocetka, jao mama moja golisava Edited July 28, 2024Jul 28 by Ratamahatta
July 28, 2024Jul 28 1 hour ago, Klara said: I debeli pecaroš. A Mita tek... Celog zivota je usto pre 20 sekundi Nikad dosta pomrcine
July 28, 2024Jul 28 Odlično, hvala za ovaj topik. Sad Hard and heavy department prepustite praaaaavim metalcima.
July 28, 2024Jul 28 Ne znam gde ovi spadaju, ali su mi jedan od omiljenih sa Bandcampa. Kupio sam celu diskografiju
July 28, 2024Jul 28 19 minutes ago, Nikodije said: Odlično, hvala za ovaj topik. Sad Hard and heavy department prepustite praaaaavim metalcima. Ja do danas nisam ni znala da sam mjetalka
July 28, 2024Jul 28 Imali su Paradise Lost izliv Massive Attack-a i Depeche Mode-a u mozak devedesetih, to je bio 1 odlican crossover, bar meni bivsem metalcu, a danas svastarskoj stranoj izdajnickoj pedercini
July 28, 2024Jul 28 Posto vec niko nece da spomene slona od 5 tona u garsonjeri Edited July 28, 2024Jul 28 by Ratamahatta