Klara Posted August 5 Posted August 5 (edited) 8 minutes ago, Lancia said: Olimpijski komitet Paragvaja je poslao kuci, navodno je stvarala neadekvatni ambijent oko sebe, stagod im to znacilo. https://www.thesun.co.uk/sport/29688660/olympics-2024-luana-santos-kicked-out-athlete-village-behaviour/ According to local media reports, Alonso spent a night out in Paris and went to Disneyland rather than staying to support teammates. Furious team bosses have ordered her to fly home as punishment. Edited August 5 by Klara 1 1
Lancia Posted August 5 Posted August 5 Hvala @Klara @Nikodije i @Milošica odmah pomislili nesto bezobrazno. 1
Klara Posted August 5 Posted August 5 Ma kaaaako da ne. Bacaš tu ljude u zbunj kao nekakva žuta štampa, cccc. 1
Nikodije Posted August 5 Posted August 5 Pa jesam pomislio da je pravila bahanalije sa jamajčanskim sprinterima, npr. 2
Lancia Posted August 5 Posted August 5 4 minutes ago, Nikodije said: Pa jesam pomislio da je pravila bahanalije sa jamajčanskim sprinterima, npr. Pa ne stvarno, ko je lud da cita celu vest, izbacena je i sta sad, na nama je da zamislimo zasto
Nikodije Posted August 5 Posted August 5 14 minutes ago, Lancia said: Pa ne stvarno, ko je lud da cita celu vest, izbacena je i sta sad, na nama je da zamislimo zasto Pa da, Klara štreberka partibrejkerka. Ona bi u Olimpijskom selu slobodno vreme koristila da čita. Poslednje što sam želeo to je da saznam zašto je ova stvarno oterana kući. 1
Jimmy Kowalski Posted August 5 Author Posted August 5 Francusko zlato i srebro u macevanju Manon Apithy-Brunet i Sara Balzer 4
Svemir Zeka Posted August 5 Posted August 5 (edited) 21 hours ago, jezovuk said: Meni se više dojmila šampionka iz Ukrajine... Bila je jedna Ukrajinka, jebe kevu kako je lepa. Mislim da skače u vis Evo je Edited August 5 by Svemir Zeka 1 3
Greek Freak Posted August 5 Posted August 5 56 minutes ago, Svemir Zeka said: Bila je jedna Ukrajinka, jebe kevu kako je lepa. Mislim da skače u vis Evo je +1000 1
Svemir Zeka Posted August 5 Posted August 5 25 minutes ago, Greek Freak said: +1000 Dugo nisam videla ovako lepo žensko čeljade 1
Shan Jan Posted August 5 Posted August 5 Ne moze da se meri sa Brazilkom, nju bih usvojio onako nasmejanu i pozitivnu
Recommended Posts