August 5, 2024Aug 5 8 minutes ago, Lancia said: Olimpijski komitet Paragvaja je poslao kuci, navodno je stvarala neadekvatni ambijent oko sebe, stagod im to znacilo. https://www.thesun.co.uk/sport/29688660/olympics-2024-luana-santos-kicked-out-athlete-village-behaviour/ According to local media reports, Alonso spent a night out in Paris and went to Disneyland rather than staying to support teammates. Furious team bosses have ordered her to fly home as punishment. Edited August 5, 2024Aug 5 by Klara
August 5, 2024Aug 5 4 minutes ago, Nikodije said: Pa jesam pomislio da je pravila bahanalije sa jamajčanskim sprinterima, npr. Pa ne stvarno, ko je lud da cita celu vest, izbacena je i sta sad, na nama je da zamislimo zasto
August 5, 2024Aug 5 14 minutes ago, Lancia said: Pa ne stvarno, ko je lud da cita celu vest, izbacena je i sta sad, na nama je da zamislimo zasto Pa da, Klara štreberka partibrejkerka. Ona bi u Olimpijskom selu slobodno vreme koristila da čita. Poslednje što sam želeo to je da saznam zašto je ova stvarno oterana kući.
August 5, 2024Aug 5 21 hours ago, jezovuk said: Meni se više dojmila šampionka iz Ukrajine... Bila je jedna Ukrajinka, jebe kevu kako je lepa. Mislim da skače u vis Evo je Edited August 5, 2024Aug 5 by Svemir Zeka
August 5, 2024Aug 5 56 minutes ago, Svemir Zeka said: Bila je jedna Ukrajinka, jebe kevu kako je lepa. Mislim da skače u vis Evo je +1000
August 5, 2024Aug 5 25 minutes ago, Greek Freak said: +1000 Dugo nisam videla ovako lepo žensko čeljade