SNARC Posted August 2 Posted August 2 4 minutes ago, MiddleClass said: Dajte ovu iz Guama na 100m A voles te fufaste, jel derane ? 3
MiddleClass Posted August 2 Posted August 2 (edited) 6 minutes ago, SNARC said: A voles te fufaste, jel derane ? Kako je zabacila kosu prije no sto je usla u pucanj. Tacno se vidilo da je trka ne zanima vec samo lajkovi Edited August 2 by MiddleClass 1
MiddleClass Posted August 2 Posted August 2 Just now, Hele said: Bas tanka tema 😪 Naravno sa je tanka kad je Mamona 🇵🇹 odustala od OI
Hele Posted August 2 Posted August 2 Gde mi je Stefana Veljkovic 🥲 Ona Maja Ognjenovic ima 53. godine vise od nje pa jos igra...
pantelia Posted August 2 Posted August 2 (edited) 3 hours ago, MiddleClass said: Dajte ovu iz Guama na 100m Jel bi se iskrcao na nju kao Mekartur na Guam Edited August 2 by pantelia 4
Filozof manijak Posted August 2 Posted August 2 Ja vala ne bih, đavolska je to rabota, i lepo piše - made in hell 1 1 1
arheolog1981 Posted August 2 Posted August 2 14 minutes ago, Filozof manijak said: Ja vala ne bih, đavolska je to rabota, i lepo piše - made in hell Možda ima nastavak teksta ispod 2
Recommended Posts