August 1, 2024Aug 1 9 hours ago, MiddleClass said: Ima Ledecki. Najbolja noc sto se tice plivanja na OI Marsan i Sara Leon je luuuuuuuuuuud a Sjostrom mi je najdraza pobeda na turniru. mega carica
August 1, 2024Aug 1 jel bila neka madzarica pre par, jednu deceniju najboljsa plivacica? il je bio plivac? Edited August 1, 2024Aug 1 by bradilko
August 1, 2024Aug 1 Ja znam za ovu dvojicu: Tamaš Darnji i Laslo Čeh Edited August 1, 2024Aug 1 by sasha
August 1, 2024Aug 1 13 minutes ago, bradilko said: jel bila neka madzarica pre par, jednu deceniju najboljsa plivacica? il je bio plivac? Katinka Hosu je dominirala prošle decenije, ako na nju misliš.
August 1, 2024Aug 1 Bradilko garant misli na Kristinu Egerszegi, Katinka je previše friška za ovakve kucamo na vrata starih asova poustove u sred finala štafete
August 1, 2024Aug 1 19 minutes ago, bradilko said: jel bila neka madzarica pre par, jednu deceniju najboljsa plivacica? il je bio plivac? Kristina Egersegi. @omiljeni brzi Edited August 1, 2024Aug 1 by Moonwalker
August 1, 2024Aug 1 Bila je Inge de Bruijn..koja nije Madjarica ali sam je zapamtio kao vise nego simpaticnu ribu medju plivacicama