July 28, 2024Jul 28 Author Komentatori na Eurosportu zovu Rumuna Popović, Srbin pobedio Nadam se da momak može do dva zlata
July 28, 2024Jul 28 4 minutes ago, arheolog1981 said: Komentatori na Eurosportu zovu Rumuna Popović, Srbin pobedio Nadam se da momak može do dva zlata Zaista se tako izgovara.
July 28, 2024Jul 28 Author 6 minutes ago, Halvard said: Zaista se tako izgovara. Vidiš, ja reko Popovići. Negde sam iskopao da je rekao da mu se deda prezivao Popović i da verovatno ima neku vezu sa Srbijom...
July 28, 2024Jul 28 što bi iko gledao ove trke koje se smenjuju kao na traci? oslobodili su prenos bilo kakvih vremenskih orijentira, ne zna se koji je svetski rekord ili najbolji rezultat sezone, kod najave takmičara samo im blicnu imena i godine... ali važno je da ima grafika koliko vodeća tri plivaju metra u sekundi plašim se da u nastavku neće biti puno bolje i da će isto biti za atletiku.
July 28, 2024Jul 28 Just now, 189- said: realno glupo je da tu drze oi rekord a ne wr Pa bio je valjda wr dok je bio brzi od njega. Tako sam bar mislio. I oni malo kubure sa tom grafikom