July 28, 2024Jul 28 Taman da se navija. Od kada odskociste ima onu kosinu da se odbaci drugom nogom? Ovo tek polufinale. Edited July 28, 2024Jul 28 by Moonwalker
July 28, 2024Jul 28 Elem, nema svetskih rekorda, nešto su zajebali sa bazenom. Maršand je baš razvalio, dok Volšovoj ide olimpijski rekord, ali ne i zlato, podbacila je u finalu. Edited July 28, 2024Jul 28 by Facundo Orellana
July 29, 2024Jul 29 15 hours ago, arheolog1981 said: Vidiš, ja reko Popovići. Negde sam iskopao da je rekao da mu se deda prezivao Popović i da verovatno ima neku vezu sa Srbijom... Evo npr. ovde se lepo čuje kako izgovaraju, više puta. Sigurno je potomak nekog Srbina iz Banata, poput legendarne gimnastičarke Lavinije Milošović (Miloșovici). Zanimljivo da naši novinari nikad Belodedića nisu zvali Belodedići, iako je ista priča. Edited July 29, 2024Jul 29 by Halvard
July 29, 2024Jul 29 Author Najava večernjeg programa na Max: Matt Richards and Duncan Scott do battle in the men's 200m freestyle final. Al će se iznenade gospoda
July 29, 2024Jul 29 16 hours ago, Halvard said: Zanimljivo da naši novinari nikad Belodedića nisu zvali Belodedići, iako je ista priča. Белодедић се изјашњавао као Србин, има тону родбине у Србији и течно прича српски. Он је Србин из Румуније а не Румун српског порекла. Наравно и једно и друго је сасвим ок и нормално али би било бесмислено да га зову Белодедићи исто колико и да Чавића звоу Кејвик јер се тако изговара у САД где се он родио.
July 29, 2024Jul 29 Pa kapiram, ali poenta je da Rumuni ta prezimena na -ci izgovaraju kao "ć" isto kao i mi, a iz nekog razloga naši novinari forsiraju tu "ći" varijantu.
July 29, 2024Jul 29 Mora tako, jer oni c citaju k. Ako hoces da umeksas suglasnik, moras dodati i ili e posle c. Kao i zabari mislim
July 29, 2024Jul 29 Author Toooo. Mnogo teže nego što sam očekivao al zlato Popović Edited July 29, 2024Jul 29 by arheolog1981