August 1, 2024Aug 1 16 minutes ago, bags said: In progress... Mergovan ovaj privremeni i pravi.. sve ok
August 1, 2024Aug 1 12 minutes ago, bags said: Mergovan ovaj privremeni i pravi.. sve ok Nemam pristup sa fona,bolje da mi onda ostane ovaj novi,stari nek ide u penziju
August 1, 2024Aug 1 E bice i tamo samo se izloguj. Steta da ti propadne ovaj stari nalog sad kad ti je merzovan. Mi i ovaj novi sad vidimo kao stari...
August 2, 2024Aug 2 Pad srpskog vaterpola je uporediv jedino sa nestankom madjarske "Lake Konjice" u fudbalu 50ih, brazilskim raspadom protiv Nemaca na domacem terenu od 7:1, i izrekom "kao muda kroz pocepane gace". Edited August 2, 2024Aug 2 by JohnnyD
August 2, 2024Aug 2 Author Bože, koliko je ovo fenomenalno. Quote Na društvenoj mreži "X" se oglasila tetka Martina Mačkovića, koja je tačno objasnila šta se dogodilo tokom trke. "Tetkino dete nije danas uspelo da se plasira u finale OI u Parizu, u disciplini dubl skul. Naime sve vreme su vodili, da bi 50 metara od cilja, njegov partner Pimenov odustao spustivši vesla u vodu. Hvala svima koji su se radovali sa mnom i navijali za ove momke", napisala je Martinova tetka. Ona je u prepisci sa pratiocima bila poprilično oštra prema Pimenovu, ali i selektoru Stojiću kao i njegovm bivšem kolegi Vasiću. "Tetka je tačno objasnila šta se dogodilo", ne mogu da prestanem da se smejem već pola sata. Da ove "novinare" plaćaju za burek i čašu jogurta, previše im je.
August 2, 2024Aug 2 9 hours ago, Bogotac said: Jedan tezak off topik jel mozete bagsa da kontaktirate,morao sam nov nalog da napravim,zabranjen mi je pristup forumu zbog nekog sranja sa promenom mejla moj nickname je Bogotac. Uopste ne mogu da pristupim forumu,a ne zelim da mi ovo bude klon ili makar da mi kaze da moram od sada ovaj nalog da koristim Hvala Sta bi ti falilo, evo vidi mene. A ja uredno promenio mejl, i mislio se ok, kad ono... Kako sam novi, nemam pristupu forumskom delu foruma pa nemam ni koga da pitam.
August 2, 2024Aug 2 3 hours ago, budja2 said: Sta bi ti falilo, evo vidi mene. A ja uredno promenio mejl, i mislio se ok, kad ono... Kako sam novi, nemam pristupu forumskom delu foruma pa nemam ni koga da pitam. @bags Pomagaj budji Zaspao kao budja probudio se kao budja2 Edited August 2, 2024Aug 2 by arheolog1981
August 2, 2024Aug 2 44 minutes ago, arheolog1981 said: @bags Pomagaj budji Zaspao kao budja probudio se kao budja2 Zbog njega i slicnih moramo prosiriti support na 24h...