July 27, 2024Jul 27 I sad RTS daje dzudo i pise gore uzivo, a ovo vec zavrseno. Ali sta to briga RTS glasace 🤣
July 27, 2024Jul 27 nesto mi se cini da necemo uzeti medalju u plivanju... ne znam kako je to moguce a Zorana, OI su, ne treba se previse uzbudjivati
July 27, 2024Jul 27 7 minutes ago, zoki said: Rale je baš uzbuđen za ovu štafetu Rale je težak idiot.
July 27, 2024Jul 27 au kako otpliva barna zadnju izmenu jbt da je samo ostao da pliva za srbiju, imali bi stafetu u finalu OI uopste, deluje mi da ex yu drzave bolje stoje u ovim bazicnim sportovima nego sto je to bio slucaj ranije
July 27, 2024Jul 27 Author Dobro je, izvuče se. Ubile je one devetke na početku serije, ali vratila se nekako.
July 27, 2024Jul 27 8 minutes ago, Arthur Kirkland said: Zao mi Barne,fenomenalan je bio Stjepanović potpuno sramotan. Da su otplivali kao u finalu prvenstva Evrope bili bi u finalu i ovde
July 27, 2024Jul 27 Author Opet se izvukla desetkom u poslednjem hicu, ali sad bukvalno nema više prava na kiks.
July 27, 2024Jul 27 Author Just now, *edited by mod said: Mikec I Zorana pucaju samo jednu disciplinu ili imaju još? Imaju i miks dubl. Tu je možda i najrealnija medalja.
July 27, 2024Jul 27 Pokenjam sam francuzima na puževe i grafiku. Gledao džudo, ništa mi nije jasno što našoj tri kartona.
July 27, 2024Jul 27 Author I opet desetka u poslednjem Ali jbg, ne može sa serijama od 96 u finale, mora da napravi nešto jače u poslednje dve.