July 31, 2024Jul 31 Author Popular Post Realno, ja sam čak i prijatno iznenađen. Znajući koliko je Majdov u onom džiberskom turbopravoslavnom fazonu, očekivao sam da oplete i po pederima, katolicima, jevrejsko-masonskoj CIA zaveri, a zadržao se samo na satanistima.
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, Halvard said: Realno, ja sam čak i prijatno iznenađen. Znajući koliko je Majdov u onom džiberskom turbopravoslavnom fazonu, očekivao sam da oplete i po pederima, katolicima, jevrejsko-masonskoj CIA zaveri, a zadržao se samo na satanistima. Pa to je naš modus operandi, sve nešto kenjamo ali s pola one stvari, nikad se ne ide do kraja.
July 31, 2024Jul 31 Author I čisto da ostane zabeleženo, Grk koji se danas maltene izvinjavao Majdovu što ga je pobedio na takav način je na kraju osvojio bronzu.
July 31, 2024Jul 31 1 hour ago, Ted said: da im se nije zamerio nečim ranije, pa su ga uzeli na zub. možda voli da se svađa sa sudijama ili je i ranije imao ovakve nekontrolisane izlive emocija kako god, previše je primitivno ovo.....može da se izrazi nezadovoljstvo a da ne zvuči baš ovako kočijaški Pritom je nepismen, ta kletva poziva da se nečije seme zatre (od glagola zatrti u značenju istrebiti, uništiti), a ne zatruje.
July 31, 2024Jul 31 4 minutes ago, Halvard said: I čisto da ostane zabeleženo, Grk koji se danas maltene izvinjavao Majdovu što ga je pobedio na takav način je na kraju osvojio bronzu. Grk nista nije kriv. Inace, ako Majdovu smetaju sudije, neka pogleda malo boks. Ima ove njegove u zveze da dize Boks inace treba promeniti u nekontaktni sport. Svako izadje i pokaze sta ume na onoj lopti za lupanje. I onda sudije ocenjuju. Nesto kao kate u karateu. Sve ostalo je besmisleno.
July 31, 2024Jul 31 Author 7 minutes ago, Meduzalem said: Nači lapo - lapo dikec od dana. Pa otprilike. Kovačević i košarkašice prijatna iznenađenja, košarkaši na svom nivou. Novak prošao, kako-tako. Odbojkašice, jbg, bile su blizu, ali ima još da se igra. Basket je realno kiks ali bolje sad nego kasnije. U borilačkim sportovima nas pokopali satanisti. Not great, not terrible. Edited July 31, 2024Jul 31 by Halvard
July 31, 2024Jul 31 7 minutes ago, Meduzalem said: Nači lapo - lapo dikec od dana. Ja sam odmah znao da će danas što se košarke tiče biti 1-1 sa Kinezima
July 31, 2024Jul 31 Mene za 3x3 pravo zabole. Baš me ne radi taj sport. Kao kad bi dali da se fudbal igra na rukama i povezom preko očiju. Dakle, meni samo odbojkašice pi'. Džudistin story učinio da sve rane spram njega budu kao rukom odnešene. Oko Ruskinje više boli nepravda nego što je izabrala da mlati za Srbiju, po istom modelu kakav je koristio Miki Manojlović kad je davao detetu ime u Ranama.
July 31, 2024Jul 31 36 minutes ago, Halvard said: Realno, ja sam čak i prijatno iznenađen. Znajući koliko je Majdov u onom džiberskom turbopravoslavnom fazonu, očekivao sam da oplete i po pederima, katolicima, jevrejsko-masonskoj CIA zaveri, a zadržao se samo na satanistima. balkan info gost za fazon dve nedelje maks
July 31, 2024Jul 31 Just now, Tsai said: balkan info gost za fazon dve nedelje maks Mogao bi i Miroljub da napravi lepu uvertiru kod Marića dok se ovaj ne dogega iz Pariza.
July 31, 2024Jul 31 19 minutes ago, Halvard said: Odbojkašice, jbg, bile su blizu, ali ima još da se igra. Među najboljim odbojkaškim mečevima koje sam u životu gledao. Mislio sam da ih imamo posle 2:2.
July 31, 2024Jul 31 Author 8 minutes ago, 189- said: bolji mec je bio polufinale ria protiv istih tih amerikanki Bolje timove smo tada imali i mi i one. Meni je super i pobeda od 3-2 nad njima na Svetskom kupu 2015. godine, mislim da smo u toj utakmici i zvanično postali deo svetske elite, tad sam znao da u Riju idemo na medalju. Baš me jako zanima kako ćemo igrati protiv Kineskinja, a smarači stavili da se ta utakmica igra tek za 4 dana.