July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, Bogotac said: Jel i ovaj naš Rus? Retko retardirani sportovi,ovo i dzudo Jeste Rus, tako da...
July 31, 2024Jul 31 Nasi bokseri da nokautiraju nekog bili bi suspendovani zbog upotrebe preterane sile. S ovakvim bodovanjem nema potrebe uopste da se boksuje, neka odluce sudije u zavisnosti od toga od koga su dobili vise para.
July 31, 2024Jul 31 U trećoj je jasno Abasov bio bolji. Prva ako su po dva udarca uputili pa su je dali Abasovu 3:2. Ironija je da su i ovu dali 3:2 ali od troje sudija koje su bile nerešene pre runde dvoje dalo Britancu, dakle jedina dva poena A Abasovu treću rundu dao lik koji je prve dve dao Britancu
July 31, 2024Jul 31 3 minutes ago, Ivo Petović said: Bukvalno. Nije jasno ni šta se ocenjuje ni kako... Zar nije ranije bilo ono brojanje udaraca u real time-u - to je makar bilo zanimljivo za praćenje. Ne znam što su odustali od toga. Bilo je to, pa su onda uveli kompjutersko bodovanje pa sad...više niko ne zna. Umjetnički dojam što bi rekla Milka Babović
July 31, 2024Jul 31 Aha,ok,znači Rusi out ovde,beše i neka pobuna zbog njihovog učešća ovde? Bolje i nije moglo,faca britanca sve govori,zna i on zašto je prošao Edited July 31, 2024Jul 31 by Bogotac
July 31, 2024Jul 31 1 minute ago, theanswer said: Ovaj boks treba spaliti na lomači Nesto ne razumem. Brat Vahid je dobio dve runde, tj imao 2*48+47. Brat Luis je imao 2*47+48. Au konacnom zbiru ispade da gubi. Dobio ga po rundama, vise poena ima i ovaj opet ispade 3:2 u totalu. Glup sam, ne shvatam
July 31, 2024Jul 31 Author Šta su ovi satanisti navalili na naše danas, ima i drugih bogougodnih nacija, neka se malo iživljavaju nad njima
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, arheolog1981 said: U trećoj je jasno Abasov bio bolji. Prva ako su po dva udarca uputili pa su je dali Abasovu 3:2. Ironija je da su i ovu dali 3:2 ali od troje sudija koje su bile nerešene pre runde dvoje dalo Britancu, dakle jedina dva poena A Abasovu treću rundu dao lik koji je prve dve dao Britancu Znaci kao danas u ženskom boksu kad je ova naša Ruskinja izgubila. Ha ha ha.
July 31, 2024Jul 31 Ne znam gde ste to videli da je abasov bio ocigledno bolji, zatego ga je englez muski par puta, a i on je njega, tu su negde bili 50-50, osim ako ne racunate onih par ilegalnih udaraca u potiljak, koji se je li ne racunaju... Bodovanje jeste konfuzno, odlucuje ocigledno ona total tabela
July 31, 2024Jul 31 1 hour ago, Ted said: da im se nije zamerio nečim ranije, pa su ga uzeli na zub. možda voli da se svađa sa sudijama ili je i ranije imao ovakve nekontrolisane izlive emocija kako god, previše je primitivno ovo.....može da se izrazi nezadovoljstvo a da ne zvuči baš ovako kočijaški Meni cak primitivizam nije najveci problem, veci problem mi je pominjanje satanista. Tacno vidis da mu je youtube/twitter algoritam pojeo mozak.
July 31, 2024Jul 31 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: Meni cak primitivizam nije najveci problem, veci problem mi je pominjanje satanista. Tacno vidis da mu je youtube/twitter algoritam pojeo mozak. Jbg, kad pojede mozak kandidatu za potpredsednika USA, kako neće nekom Majdovu na brdovitom Balkanu. Protiv toga se treba nekako boriti samo ne znam još kako.
July 31, 2024Jul 31 Ništa, sveslavjanski sportski bazar ga čeka, Igre mladih u Sočiju, nije obavezno učešće u satanstičkim organizacijama i igrama. Jbt ni Rusi se ne blamiraju ovako, a imaju mnogo više osnova da budu salty s obzirom na to kako ih je MOK iskasapio.