July 31, 2024Jul 31 20 minutes ago, *edited by mod said: Zna se šta čekamo. Da nakon ovakvog otvaranje Olimpijade Musk poludi I napravi postmoderne olimpijske igre gde sve može i sve je dozvoljeno od dopinga do namernih povreda. Na sta bi tek licile njegove paraolimpijske, fazon ugradjeni mitraljez umesto ruke, neki Mad Max
July 31, 2024Jul 31 9 minutes ago, Defunctus said: Na sta bi tek licile njegove paraolimpijske, fazon ugradjeni mitraljez umesto ruke, neki Mad Max Ja bi to gledao.
July 31, 2024Jul 31 Just now, theanswer said: Ovaj boks treba spaliti na lomači Bukvalno. Nije jasno ni šta se ocenjuje ni kako... Zar nije ranije bilo ono brojanje udaraca u real time-u - to je makar bilo zanimljivo za praćenje. Ne znam što su odustali od toga.
July 31, 2024Jul 31 Just now, theanswer said: Ovaj boks treba spaliti na lomači Vala bas, evo Spancima nista nije jasno u studiju, koji su kriterijumi sudija.
July 31, 2024Jul 31 Jebeš ga, nisam neki bokser, tj, nisam nikakav, ali mislim da bih radije primio ove udarce Britanca da baš moram da biram Edited July 31, 2024Jul 31 by Godfrey