Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

• Popular Post
2 minutes ago, Hele said:

Prvo, ukinuti kategorije. Kakva je to glupost, kao da se u kosarci zalis sto imas 170 cm i ne mozes da cuvas Jokica pa uvedu kategoriju - kosarka do 170 cm.

Drugo, ostaviti samo jednu disciplinu, ukinuti sve ovo dzudo, rvanje, boks... kurac palac.

Nek svi koji se bave borilackim sportom se bore za jedno zlato, bez kategorija.

Dzudista protiv boskera itd.

Pa ko je najjaci, nek pobedi.

Pobednik je onaj koji nokautira protivnika, drzi ga recimo deset sekundi na zemlji ili ga izbaci iz ringa. Na primer.

I onda ne trebaju ni sudije ni nista.

I taman se ukine da svakakvi sabani uzimaju medalje. Kao osvojio zlato u bugarsko-rumunskom stilu do 36 kilograma, bezi, bre. A jedan Doncic ne moze ni da se plasira na OI.

Jedna disciplina, jedna kategorija, ko je najbolji borac nek pobedi.

Puna podrska.

Ja cak ne bih ni slao 12 kosarkasa i toliko trenera, strucnog staba, kuraca-palaca...Odabere se brate jedan lik i protiv lika iz druge reprezentacije igra put oko sveta. 

I zavrsimo OI za jedno popodne..sta ima tu da nam saltaju Slagalicu svako malo sa kanala na kanal.

I šta tu qrac nema igranja rukom u fudbalu. Ko ubaci taj dobije. :lol:

I u tenisu da se servira nogom u polje, hoću da mi bude kao kad smo igrali kockice u gimnaziji.

• Popular Post

u streljaštvu da stoje ekipe jedne naspram drugih i prangijaju.....pobednik je onaj koji ima preživelog

• Author
6 minutes ago, Ted said:

da im se nije zamerio nečim ranije, pa su ga uzeli na zub. možda voli da se svađa sa sudijama ili je i ranije imao ovakve nekontrolisane izlive emocija

kako god, previše je primitivno ovo.....može da se izrazi nezadovoljstvo a da ne zvuči baš ovako kočijaški

Verovatno ima i do toga, pominjao je @beeva baš danas da on voli da kritikuje sudije na IG. Očigledno je ljubav obostrana. A nakon ovakvog izliva nežnosti prema njima tek mogu da zamislim kakav će tretman imati.

Svakako da je trebalo da ohladi glavu pre nego što se ovako istrese da čitav svet vidi.

Hele porobio temu :ziga:

Bolji su komentari posle, posteno sam se ismejao 🤣

Indijka je prelepa

Ako nastavite tako, doći ćete do gladijatorskih igara :fantom:

6 minutes ago, mackenzie said:

Ako nastavite tako, doći ćete do gladijatorskih igara :fantom:

Gladijajatorskih igara kako je krenulo s golotinjom 

Majdov reakcija ko 3 Milicica

• Popular Post

Opasna kandidatura Majdova za mesto ministra sporta u vladi Dodika ili za kulturu i verske zajednice. 

Zna se šta čekamo. Da nakon ovakvog otvaranje Olimpijade Musk poludi I napravi postmoderne olimpijske igre gde sve može i sve je dozvoljeno od dopinga do namernih povreda.

2 minutes ago, theanswer said:

Opasna kandidatura Majdova za mesto ministra sporta u vladi Dodika ili za kulturu i verske zajednice. 

Ili to ili putem Ducija Simonovica, prijatelju moj

10 minutes ago, Tsai said:

Majdov reakcija ko 3 Milicica

Jedan je Dare