Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Sada je isao snimak borbe. Ovo je otprilike bilo za 5-0. Verovatno zato sto je Ruskinja, pa je sudjeno protiv.

Evo sad i Majdova 

Ovo je sramota jebena, nisu čista posla 

1 hour ago, Bogotac said:

Biće ovo naša najgora olimpijada.

Ovo je trenutno nasa najbolja olimpijada, svi grizu, cekamo vaterpoliste da "ostave srce na terenu"

sada sam procitao, MOK ne moze nikako da utice na bilo sta u boks, jer boks nema krovnu organizaciju... pa jebote, kakva MOK, takav i boks. 

ja ne znam, da neka drzava radi ovo sto radi MOK, bombardovali bi ih zajedno Rusi i Amerikanci, nema druge.

53 minutes ago, arheolog1981 said:

Pre ćemo uzeti zlato u muškoj odbojci nego medalju u vaterpolu 

Odbojkaši su osetno slabiji od najboljih reprezentacija. U vaterpolu nije tako, ne igramo dobro, ali ima vremena za preokret i nema velikih favorita na turniru.

5 minutes ago, hefaca said:

Ovo je trenutno nasa najbolja olimpijada, svi grizu, cekamo vaterpoliste da "ostave srce na terenu"

Realno su rezultati vrlo često i iznad očekivanja. Ovaj danas strelac u finalu pored ovakve konkurencije, zaista nisam pomislio da će biti u 20 a kamoli u finalu. Džudisti bolji 3 puta nego u Tokiju. Onakav poraz Majdova jednostavno ne sme biti moguć u olimpijskom sportu... sudija može da te diskvalifikuje potpuno po volji, nema video pregleda za te stvari. Bokserka je opet izgubila na sumanut način, gledao sam borbu dva puta i ja stvarno ne znam šta su oni gledali. Oba sporta moraju da revidiraju pravila, nisu ovo ni prve ni poslednje nepravde kad su oni u pitanju 

Mene ne doticu mnogo, kao sto mi se ne svidja Anderson u srpskog repstaciji

21 minutes ago, Malvo said:

Odbojkaši su osetno slabiji od najboljih reprezentacija. U vaterpolu nije tako, ne igramo dobro, ali ima vremena za preokret i nema velikih favorita na turniru.

kako nije, za bar klasu smo losiji od spanije ili italije. videcemo vec sutra. 

Sve,sve,ali golmani su pakao

darko miličić vol. 2

IMG_9596.thumb.jpeg.91335150db1c6076ecb9e08dd5d740d9.jpeg

• Popular Post

treba Šešelj da mu pomogne oko subjecta

npr. "Smežurano kengurovo govno i satanistički smećari iz džudo organizacije večito žedni Srpske krvi"

• Author

A jbg, stvarno je izgledalo kao da ga samo čekaju na penal. Gledaš borbe koje uđu u treći minut produžetka, ništa se ne dešava, a sudijama ne pada na pamet da diskvalifikuju nekog. Ova ga je bukvalno sasekla.

da im se nije zamerio nečim ranije, pa su ga uzeli na zub. možda voli da se svađa sa sudijama ili je i ranije imao ovakve nekontrolisane izlive emocija

kako god, previše je primitivno ovo.....može da se izrazi nezadovoljstvo a da ne zvuči baš ovako kočijaški

Prvo, ukinuti kategorije. Kakva je to glupost, kao da se u kosarci zalis sto imas 170 cm i ne mozes da cuvas Jokica pa uvedu kategoriju - kosarka do 170 cm.

Drugo, ostaviti samo jednu disciplinu, ukinuti sve ovo dzudo, rvanje, boks... kurac palac.

Nek svi koji se bave borilackim sportom se bore za jedno zlato, bez kategorija.

Dzudista protiv boskera itd.

Pa ko je najjaci, nek pobedi.

Pobednik je onaj koji nokautira protivnika, drzi ga recimo deset sekundi na zemlji ili ga izbaci iz ringa. Na primer.

I onda ne trebaju ni sudije ni nista.

I taman se ukine da svakakvi sabani uzimaju medalje. Kao osvojio zlato u bugarsko-rumunskom stilu do 36 kilograma, bezi, bre. A jedan Doncic ne moze ni da se plasira na OI.

Jedna disciplina, jedna kategorija, ko je najbolji borac nek pobedi.

Edited by Hele

• Popular Post

i svi da budu goli dok se bore.....a i publika i sudije