July 30, 2024Jul 30 Jbt svaka tema se pretvori u kuknjavu na sistem, sns, komentatore na decu koja gleda zadrugu wtf... Fale samo reakcije na Mikecovo "hvala drzavi"
July 30, 2024Jul 30 Meni je najtragičnije što komentator na vaterpolu neprestano priča o dizanju forme. Kakvo dizanje forme, imaš 2 boda - 4 (-5 protiv Kengura) posle 2 kola protiv nominalno najslabijih ekipa u grupi. Moraš dve dobiti od naredne tri za prolaz. Edited July 30, 2024Jul 30 by Facundo Orellana
July 30, 2024Jul 30 10 minutes ago, hefaca said: Jbt svaka tema se pretvori u kuknjavu na sistem, sns, komentatore na decu koja gleda zadrugu wtf... Kad sve to jeste tako i kada su u svakoj jebenoj pori ovog sistema i svakog socijalnog aspekta i generalno društva...
July 30, 2024Jul 30 9 minutes ago, Facundo Orellana said: Meni je najtragičnije što komentator na vaterpolu neprestano priča o dizanju forme. Kakvo dizanje forme, imaš 2 boda - 4 (-5 protiv Kengura) posle 2 kola protiv nominalno najslabijih ekipa u grupi. Moraš dve dobiti od naredne tri za prolaz. On magarac to priča kao da se radi o prethodnoj generaciji. Najjači su komentari kako je ovako bilo i Riu pa osvojiše zlato. Jedino zajedničko tim selekcijama je da predstavljaju istu zemlju.
July 30, 2024Jul 30 38 minutes ago, Ivo Petović said: Ču Jana Železnog...ja sam znao za Željka Knapića i Ismaila Mačeva A Rok Kopitar?
July 30, 2024Jul 30 Ne, nije akcenat da ce biti zlato, vec da su isti komentari. Sarani, ex delfini su uvrede koje smatram neukusnim, pa sve da ih boli kurac da igraju. Al dobro, Ako nista, bar ih boli kurac za komentare, sportisti su to. A o porama i recenicama koje pocinju sa sve, svaki, svi 🤭
July 30, 2024Jul 30 Ovi vaterpolisti ne mogu sa najjačim timovima ali definitivno ne smiju na ovakav način gubiti od selekcije koja je individualno slabija. Ako ne dobiješ Japan i Australiju, moraš se vaditi protiv Francuske koja je em domaćin, em ima sasvim solidan tim.
July 30, 2024Jul 30 3 hours ago, goofs said: Kvalifikacije u parovima su bile na ukupan skor, nije bilo ovih "gemova" ? Da, tu su bili bolji za krug a mi smo bolji u finalu bili za čini mi se 1.1 ali to nije bitno Edited July 30, 2024Jul 30 by *edited by mod
July 30, 2024Jul 30 Blic je vec sad objavio potencijalno najsramotniji tekst sa Olimpijskih igara. Necu ni da kacim link da im ne povacavam klikove. Uglavnom, u tekstu pod naslovom: Zlato je sad još slađe: Srbi su Turcima u finalu OI prodali stari trik, igračkom koja više ne može da se kupi, kaze da je nekad ranije brat Damira, Goran, koristio cegrtaljku sa tribina i kao time davao znak kad se izvrsi pritisak na protivnika, sta god to znacilo u streljastvu. Ukratko prodali smo im foru i tako pobedili. Razmisljanje u fazonu, to ce povecati klikove jer poznato je da Srbi vole fore, sibicarenja i prevare, a nema veze sto ce Damiru i Zorani usput omalovaziti to zlato. Bas bedno.