July 30, 2024Jul 30 2 minutes ago, Bogotac said: Barna los predzadnji zaveslaj,inače bi bio među 5 Šta se ti tu praviš nešto
July 30, 2024Jul 30 18 minutes ago, MiddleClass said: https://www.serbian-rowing.org.rs/vesti_detalj.php?id=1328 Citaj kako su Pusacki i vlast sistematski unistili veslanje sve zarad klupsih interesa. Zato srce izdaje u zadnjih par zaveslaja ili zato su Arunovicka i Mikec tu dje jesu Šta ti pričaš? Nemoj da se brukaš. Veslački savez je hteo da pošalje drugu posadu koja nije imala 0.01% šanse da se kvalifikuje u dubl skulu. Iz ovih interesa o kojima pričaš. Onda ih je OKS suspendovao i poslao Mačkovića i Pimenova koji su se kvalifikovali i na kraju će biti sedmi, osmi na svetu generalno. Ovo što pišeš je bukvalno toliko netačno i sramota. Klasično lupetanje.
July 30, 2024Jul 30 4 minutes ago, theanswer said: Šta ti pričaš? Nemoj da se brukaš. Veslački savez je hteo da pošalje drugu posadu koja nije imala 0.01% šanse da se kvalifikuje u dubl skulu. Iz ovih interesa o kojima pričaš. Onda ih je OKS suspendovao i poslao Mačkovića i Pimenova koji su se kvalifikovali i na kraju će biti sedmi, osmi na svetu generalno. Ovo što pišeš je bukvalno toliko netačno i sramota. Klasično lupetanje. sad sam tek procitao link koji je midle ostavio po onom sto sam cuo/citao pre mesec dana i meni se cini da je bilo ovako kako ti kazes i da su van svake pameti hteli ugurati posadu koja nema sanse ali, na stranu ovaj konkretni sukob, generalno je jebeno neverovatno koliko pati nas sport i koliko je mladih ljudi propalo (makar u sportskom smislu) zbog ovakvih pizdarija kojih ima na gomile sa pravilnom organizacijom i drugacijom preraspodelom sredstava, sport u ovoj drzavi bi bukvalno eksplodirao od onog bazicnog nivoa koji bi doneo mnogo toga dobrog prvenstveno zdravstveno, pa do ovih olimpijskih sportova/disciplina mada, za pocetak treba promeniti razmislajnje vecine koje se svodi na premeravanje patke izmedju blizanaca i to na jebenom fudbalu i nesto manje kosarci to je sve, samo sport nije
July 30, 2024Jul 30 Author Valjda je argument saveza bio da ovakvim izborom de facto gubimo jednu kvotu jer se Pimenov kvalifikovao i za skif, pa ne bi tu mogao da nastupi. Na papiru ima rezona, ali Pimenov u skifu nije imao bog zna kakve šanse, kao ni ova posada koju su oni hteli da proguraju, dok su Mačković i Pimenov imali realne šanse za finale. U takvoj situaciji IMO sasvim ima smisla žrtvovati jednu kvotu zarad većeg dobra.
July 30, 2024Jul 30 Naljutili se vaterpolisti sto ne napraviste poseban thread za njih, a imaju medalja kao sve nase ostale ekipe zajedno. NIKADA nismo dali ovako malo golova na jednoj tekmi na olimpijskom, a mozda i sire
July 30, 2024Jul 30 Author Just now, JohnnyD said: Naljutili se vaterpolisti sto ne napraviste poseban thread za njih, a imaju medalja kao sve nase ostale ekipe zajedno. NIKADA nismo dali ovako malo golova na jednoj tekmi na olimpijskom, a mozda i sire Ja pamtim onaj poraz od Mađara u finalu EP '97 3-2. Od tada stvarno ne znam da je bilo ovako malo golova.