Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

udje kao 15ti :) 

Edited by pbg12345

Barna rame uz rame sa Rumunom,baš dobar

Obojica usla

Obojica u polufinalu, zamalo svetski rekorder Kinez da ispadne, 6 stotih 

• Author

Iskreno nisam očekivao Stjepanovića u polufinalu, lep rezultat.

kad je polufinale?

Večeras 

Barna los predzadnji zaveslaj,inače bi bio među 5 

Mikec i Dikec

image.thumb.png.637a2807f9cf555df2543e9e11073d52.png

2 minutes ago, Bogotac said:

Barna los predzadnji zaveslaj,inače bi bio među 5 

Šta se ti tu praviš nešto 

18 minutes ago, MiddleClass said:

https://www.serbian-rowing.org.rs/vesti_detalj.php?id=1328

Citaj kako su Pusacki i vlast sistematski unistili veslanje sve zarad klupsih interesa. 

Zato srce izdaje u zadnjih par zaveslaja ili zato su Arunovicka i Mikec tu dje jesu 

Šta ti pričaš? Nemoj da se brukaš. 

Veslački savez je hteo da pošalje drugu posadu koja nije imala 0.01% šanse da se kvalifikuje u dubl skulu. Iz ovih interesa o kojima pričaš. Onda ih je OKS suspendovao i poslao Mačkovića i Pimenova koji su se kvalifikovali i na kraju će biti sedmi, osmi na svetu generalno. 

Ovo što pišeš je bukvalno toliko netačno i sramota. Klasično lupetanje. 

4 minutes ago, theanswer said:

Šta ti pričaš? Nemoj da se brukaš. 

Veslački savez je hteo da pošalje drugu posadu koja nije imala 0.01% šanse da se kvalifikuje u dubl skulu. Iz ovih interesa o kojima pričaš. Onda ih je OKS suspendovao i poslao Mačkovića i Pimenova koji su se kvalifikovali i na kraju će biti sedmi, osmi na svetu generalno. 

Ovo što pišeš je bukvalno toliko netačno i sramota. Klasično lupetanje. 

sad sam tek procitao link koji je midle ostavio

po onom sto sam cuo/citao pre mesec dana i meni se cini da je bilo ovako kako ti kazes i da su van svake pameti hteli ugurati posadu koja nema sanse

ali, na stranu ovaj konkretni sukob, generalno je jebeno neverovatno koliko pati nas sport i koliko je mladih ljudi propalo (makar u sportskom smislu) zbog ovakvih pizdarija kojih ima na gomile

sa pravilnom organizacijom i drugacijom preraspodelom sredstava, sport u ovoj drzavi bi bukvalno eksplodirao

od onog bazicnog nivoa koji bi doneo mnogo toga dobrog prvenstveno zdravstveno, pa do ovih olimpijskih sportova/disciplina 

mada, za pocetak treba promeniti razmislajnje vecine koje se svodi na premeravanje patke izmedju blizanaca i to na jebenom fudbalu i nesto manje kosarci

to je sve, samo sport nije

40 minutes ago, Tsai said:

Pa moraju da lete glave u savezu za ovaj debakl

• Author

Valjda je argument saveza bio da ovakvim izborom de facto gubimo jednu kvotu jer se Pimenov kvalifikovao i za skif, pa ne bi tu mogao da nastupi.

Na papiru ima rezona, ali Pimenov u skifu nije imao bog zna kakve šanse, kao ni ova posada koju su oni hteli da proguraju, dok su Mačković i Pimenov imali realne šanse za finale. U takvoj situaciji IMO sasvim ima smisla žrtvovati jednu kvotu zarad većeg dobra.

Naljutili se vaterpolisti sto ne napraviste poseban thread za njih, a imaju medalja kao sve nase ostale ekipe zajedno.

NIKADA nismo dali ovako malo golova na jednoj tekmi na olimpijskom, a mozda i sire

• Author
Just now, JohnnyD said:

Naljutili se vaterpolisti sto ne napraviste poseban thread za njih, a imaju medalja kao sve nase ostale ekipe zajedno.

NIKADA nismo dali ovako malo golova na jednoj tekmi na olimpijskom, a mozda i sire

Ja pamtim onaj poraz od Mađara u finalu EP '97 3-2. Od tada stvarno ne znam da je bilo ovako malo golova.