July 30, 2024Jul 30 3 minutes ago, Ted said: slažem se. ja ne pratim ovaj sport, prestao sam kad je Partizan poslednji put osvojio LŠ, a to je bilo baš davno, više od 10 godina. pa se oslanjam na ono što pročitam, očigldno vrlo naivno i glupo U sustini je informativnije ovde pratiti bilo koji sport. Uvek ima poneko ko poznaje bolje od drugih ili je prosto profi. Pogotovo za one sportove koji nisu tipicni za nas. A nadje se i po koji sportski trac.
July 30, 2024Jul 30 Author 3 minutes ago, pbg12345 said: druga grupa dosta sporija od nase na 500, kako se ide u finale po prva tri ili po vremenima? Po tri iz grupe, vremena ne igraju ulogu.
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, Tsai said: Pa moraju da lete glave u savezu za ovaj debakl Oce,samo da glavati što iznosi pola crkve odluci.
July 30, 2024Jul 30 2 minutes ago, Tsai said: Pa moraju da lete glave u savezu za ovaj debakl Evo sace.
July 30, 2024Jul 30 13 minutes ago, theanswer said: Puklo mu veslo na 100m do cilja jebote neverovatno Jbg, kad ne veslaju za Novi Beograd
July 30, 2024Jul 30 Author 1 minute ago, BWA said: Nezavisno od osrednjeg kvaliteta ovog tima, ovde nešto definitivno nije u redu. I ja to mislim. Nisu oni ovoliko loši.
July 30, 2024Jul 30 9 minutes ago, pbg12345 said: druga grupa dosta sporija od nase na 500, kako se ide u finale po prva tri ili po vremenima? https://www.serbian-rowing.org.rs/vesti_detalj.php?id=1328 Citaj kako su Pusacki i vlast sistematski unistili veslanje sve zarad klupsih interesa. Zato srce izdaje u zadnjih par zaveslaja ili zato su Arunovicka i Mikec tu dje jesu