Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Sta se desilo zadnjih 5 metara sa nasim veslacima?

Just now, Moonwalker said:

Pa tu nema vise sportskog novinarstva, ni pisanog, ni medju komentatorima. U funkciji je propagande i dnevne politike.

slažem se. ja ne pratim ovaj sport, prestao sam kad je Partizan poslednji put osvojio LŠ, a to je bilo baš davno, više od 10 godina. pa se oslanjam na ono što pročitam, očigldno vrlo naivno i glupo

Puklo mu veslo na 100m do cilja jebote neverovatno 

4 minutes ago, Ted said:

jbt. ja čitam po Mozzartu pre nekoliko dana kako hoćemo medalju, kako će da branimo zlato, kako ovo, kako ono.......pa brate novinari treba informišu ljudi se manjkom infomracija, a ne da nas dovode u zabludu

ti isti novinari su najavljivali medalju u 4x100 kraul, a ovi nasi nesretnici plivali unazad... kakvi bre novinari

Ja svakog ko najmanje popljune nas vaterpolo stavljam na ignore. Treba iskopati Tokyo i tadasnje komentare, sve da sad i odmah ispadnu.

Jel bio dubl skul?

Nije mu puklo veslo pogledao reprizu

Umro čovek jednostavno na manje od 50m do cilja. Mačković izneverovao. 

• Author
Just now, theanswer said:

Nije mu puklo veslo pogledao reprizu

Umro čovek jednostavno na manje od 50m do cilja. Mačković izneverovao. 

O jbt. Svašta...

četvrti naši.

izgubili gas na kraju. rumunji izleteli ispred.

2 minutes ago, theanswer said:

Puklo mu veslo na 100m do cilja jebote neverovatno 

Eurosport komentator je prvo to rekao, posle valjda da Pimenov nije mogao da nastavi jer se preveslao, nisam siguran šta se desilo? Baš bezveze, odlični bili do tada

Neverovatno, imaju finale i covek samo prestane da vesla.

• Author
3 minutes ago, hefaca said:

Ja svakog ko najmanje popljune nas vaterpolo stavljam na ignore. Treba iskopati Tokyo i tadasnje komentare, sve da sad i odmah ispadnu.

Mislim da je Tokio bio OK.

U Riju su u grupi igrali kao invalidi i nikome nije bilo jasno šta se to dešava jer smo imali najjaču generaciju ikad.

Just now, kokota said:

Eurosport komentator je prvo to rekao, posle valjda da Pimenov nije mogao da nastavi jer se preveslao, nisam siguran šta se desilo? Baš bezveze, odlični bili do tada

To im je stil, krenu jako pa koliko izdrže. Pogledoa reprizu, stao čovek na 50m do cilja. Mačković nije verovao šta se desilo. 

druga grupa dosta sporija od nase na 500, kako se ide u finale po prva tri ili po vremenima?

12 minutes ago, Jeremija said:

Kakav potop našeg vaterpola, da mi je neko ikad rekao da će nas jednog dana kenguri ovako potopiti, ne bih poverovao...

tek će biti narednih generacija

verujem da će uspeh biti ako se dočepamo los anđelesa i narednih olimpijada