July 30, 2024Jul 30 Just now, freakns said: ko je ove poslao na Olimpijske igre?! Pa kad deset zemalja igra vaterpolo ne možeš da se ne kvalifikuješ. U svakom slučaju smo se kvalifikovali u poslednjem pokušaju. Bilo je ili mi ili Rumuni
July 30, 2024Jul 30 Popular Post komentator na vaterpolu - bazen koji je izgradjen za vodene sportove jok za alpske sportove je izgradjen
July 30, 2024Jul 30 Author Ajde i da ga pohvalim, izgleda da je Strajnić malo poradio na disleksiji, mislim da samo jedanput Ilajdu nazvao Ilda.
July 30, 2024Jul 30 22 minutes ago, Moonwalker said: Pa zar oni svi nemaju ili sluske ili cepice? Sad gledam Dikec nije nosio ni naočare pre nego što mu je vid oslabio. Verovatno sa ovim pištoljem ide i u grad.
July 30, 2024Jul 30 vidim da su u grupi i Španija i Mađarska......štob se reklo, to je to osim ako i oni nisu propali u međuvremenu
July 30, 2024Jul 30 2 minutes ago, theanswer said: Pa kad deset zemalja igra vaterpolo ne možeš da se ne kvalifikuješ. U svakom slučaju smo se kvalifikovali u poslednjem pokušaju. Bilo je ili mi ili Rumuni sace da bude "nije nam odgovarao termin, voda je bila mokra, sudije nas ne vole..." nece nijedan izaci i reci "ljudi, mi nemamo pojma. ova reprezentacija nema veze s onom sto je znala igrati vaterpolo. a posto znamo da nemamo sanse, mi smo ovde dosli u kupovinu jer ne ide se u Pariz bas svaki dan"
July 30, 2024Jul 30 Zar nema teme za vaterpolo? Mada, kako igraju i ne treba im.. Edited July 30, 2024Jul 30 by Stela
July 30, 2024Jul 30 Kakav potop našeg vaterpola, da mi je neko ikad rekao da će nas jednog dana kenguri ovako potopiti, ne bih poverovao...
July 30, 2024Jul 30 jbt. ja čitam po Mozzartu pre nekoliko dana kako hoćemo medalju, kako će da branimo zlato, kako ovo, kako ono.......pa brate novinari treba informišu ljudi se manjkom infomracija, a ne da nas dovode u zabludu
July 30, 2024Jul 30 3 minutes ago, Ted said: jbt. ja čitam po Mozzartu pre nekoliko dana kako hoćemo medalju, kako će da branimo zlato, kako ovo, kako ono.......pa brate novinari treba informišu ljudi se manjkom infomracija, a ne da nas dovode u zabludu Pa tu nema vise sportskog novinarstva, ni pisanog, ni medju komentatorima. U funkciji je propagande i dnevne politike one najnize. Edited July 30, 2024Jul 30 by Moonwalker
July 30, 2024Jul 30 Author 3 minutes ago, Jeremija said: Kakav potop našeg vaterpola, da mi je neko ikad rekao da će nas jednog dana kenguri ovako potopiti, ne bih poverovao... Baš. Znao sam da je ova generacija dosta slabija, da su šanse za medalju mizerne, ali mislio sam da se bar plasman u četvrtfinale ne dovodi u pitanje. Ovo je baš težak blam, a mislim ipak da ovi igrači nisu baš TOLIKO loši.