July 30, 2024Jul 30 4 minutes ago, Tsai said: Bas mi je drago, vidi se da im je mnogo znacilo. Ume 200k eura dosta da znači Svaka čast za ove penale. Nego jesmo li i apsolutni pobednici? Čini mi se da smo ih i po poenima tukli. Oni nas sve nešto 0.1, 0.3 a mi po 0.7 bar. Mada možda sam subjektivan. I da dodam da su teniseri seka perse tamo stalno neka tišina i mir, ovde aplauzi, urlanje i pola finala cepa muzika za diskoteku pa strelci ne kukaju. Edited July 30, 2024Jul 30 by *edited by mod
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, freakns said: Mikec zadnja dva hica 10.5 i 10.7 celicna m00da SFRJ sila je snažna u njemu, Na kraju su pucali skoro podjednako dobro. Kod Turaka je velika razlika izmedju Džerija Drejka i devojke. Svaka čast!
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, *edited by mod said: I da dodam da su teniseri seka perse tamo stalno neka tišina i mir, ovde aplauzi, urlanje i pola finala cepa muzika za diskoteku pa strelci ne kukajum Pa zar oni svi nemaju ili sluske ili cepice?
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, *edited by mod said: Ume 200k eura dosta da znači Svaka čast za ove penale. Nego jesmo li i apsolutni pobednici? Čini mi se da smo ih i po poenima tukli. Oni nas sve nešto 0.1, 0.3 a mi po 0.7 bar. Mada možda sam subjektivan. I da dodam da su teniseri seka perse tamo stalno neka tišina i mir, ovde aplauzi, urlanje i pola finala cepa muzika za diskoteku pa strelci ne kukajum To sam bas pomislio
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, Boza_zvani_Pub said: Covek pogodio 10.7 u najbitnijem pucnju u zivotu! Strajnic je nepodnosljiv Eurosport1 je prenosio i dobri su nasi komentatori bili. kakvo finale Zlato 🇷🇸
July 30, 2024Jul 30 Dubl skul u 11.10. Po meni smo bolji od Kine i Hrvatske, nadam se da mogu da iznenade nekog od preostale 3 pa da uđu u finale. Holandija, Rumunija i Španija, možda najveće šanse da iznenadimo Španiju
July 30, 2024Jul 30 2 minutes ago, Ted said: dao bih joj da me upuca Spoiler da ne gledam vise vaterpoliste
July 30, 2024Jul 30 Author 1 minute ago, MiddleClass said: Eurosport1 je prenosio i dobri su nasi komentatori bili. E sad nam kažeš Treba i nama Vučić da udeli neku premiju kad smo izdržali ovo pored Straje.