July 30, 2024Jul 30 Author Mikec je pravo SFRJ dete. Otac Slovenac, majka Srpkinja, rođen u Hrvatskoj, odrastao u Crnoj Gori. Inače oženjen streljačicom iz Salvadora, zanimljiva životna priča svakako.
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, Ted said: ko milion dolara.....ko nov bmw ostrvo svetlosti u mračnom jezeru čežnje Otvorio sam temu za lepotice, pa okaci fotke..
July 30, 2024Jul 30 Author Just now, Čutura said: jel imamo nekog dzudistu danas? Za divno čudo ne Majdov sutra.
July 30, 2024Jul 30 13 minutes ago, Halvard said: Neću nikad zaboraviti scenu iz Pekinga, neko finale puške, sećam se da je Lidija Mihajlović učestvovala. Završilo se, uredno nabrojao osvajačice medalja. Bukvalno minut kasnije mu nije bilo jasno zašto se srebrna raduje. Trebalo mu je još par minuta da ukapira da je osvojila medalju. Informacija koju je sam izneo mu je jednostavno u momentu isparila iz moga. "Teško je oficijalnom spikeru da izgovori C, ali mora da se snađe". Jebeni bog Straja
July 30, 2024Jul 30 Author 6 minutes ago, jimi said: Arsic 3. mesto kraj. U, pa to znači da je prošla u polufinale, lepo. Edited July 30, 2024Jul 30 by Halvard
July 30, 2024Jul 30 Morao sam da ukljucim ovaj balkan tv samo da upoznam dikeca oci u oci. covek ce stucati do kraja zivota. nemam ni tremu posto ppp osvaja obe medalje. Edited July 30, 2024Jul 30 by jimi
July 30, 2024Jul 30 Author 4 minutes ago, Halvard said: U, pa to znači da je prošla u polufinale, lepo. Mada sad na sajtu vidim da piše da je završila na 5. mestu, ništa od polufinala onda.