Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Lajovic van kadra. Rezija briljantna 😂

9 minutes ago, MocaVukotic said:

Mes cini da ce ove OI biti neki tezak debakl za srbiju, tipa 1-2 medalje, bez zlata

Tako to biva kad im naš Predsednik poželi sreću :fantom:

Lajović odbija da umre, ne znam koliko je meč lopti spasio.. Sad bi valjda trebalo da dokusuri nemca u trećem.. 

• Author
2 hours ago, arheolog1981 said:

Sporo palimo kao i uvek :) Biće to sve ok. Ovih dana sam očekivao jednu medalju od strelaca, nije kao da smo imali ne znam kakva očekivanja od ostalih

Neće biti debakl, ali šanse nema da nadmašimo Tokio, ne znam otkud da dođu te medalje. Morali bi dosad da su i Arunović i Mikec osvojili, te šanse su prošle. Ajd makar da uzmu taj miks, najbezveznija medalja što se mene tiče, ali nije baš da možemo da biramo. :D

U ekipnim su nam tri medalje plafon sa sve basketom 3x3, i to da pevamo ako uzmemo tri.

Biće nešto u rvanju, ja sam još uvek optimista za atletiku, mislim da će i Novak do medalje. Nekih 6-7 ukupno.

Edited by Halvard

Ako osvojimo 5, da se lupamo nogama u dupe. Čitamo danas kako su neki optimisti mislili da možemo do 15.

• Popular Post

Da l vi mislite da je zvaljo obecao 200k za medalju, a da nije uradio studiju slucaja? Jos ih kvalitetno izbaksuzirao na pocetku

Ja i dalje mislim da možemo 10 uzeti, videćemo na kraju ko je u pravu :)

kosarkasice jedine pobedile danas a najgori utisak od svih :lol:

• Popular Post

Nije tačno, pobedili su i vaterpolisti... njihov utisak je još gori :D

ah to je tako davno bilo da sam vec zaboravio :D

56 minutes ago, arheolog1981 said:

Ja i dalje mislim da možemo 10 uzeti, videćemo na kraju ko je u pravu :)

pa možemo da uzmemo.....ako provalimo gde ih drže :covid19:

1 hour ago, Halvard said:

U ekipnim su nam tri medalje plafon sa sve basketom 3x3, i to da pevamo ako uzmemo tri.

To. Baš je naišla epoha gde smo oslabili u ekipnim sportovima, gde smo inače tradicionalno jaki. U vaterpolu smena generacije nakon istorijski jake dominacije, ženska košarka više nije elita bez Sonje Petrović i lepše Dabovićke, nema ni Bruksice, ne znam kakva nam je ženska odbojka, ali muška već odavno nije vrh Evrope.

Za košarkaše verujem da će uzeti medalju, ali tu postoji taj faktor sreće/žreba pa mogu da izvise, a šteta bi bila.

Čak ni za Novaka se ne može reći da je neki favorit, verovatno prvi put u istoriji, mada takvog čoveka ne smeš nikad otpisivati.

Mršavo će ovo biti, nakon dosta jakog Ria i Tokia.

Dosta zavisi i od toga kako se računaju medalje u timskim sportovima. Ako se gleda za svakog igrača možda moze i preko 10

U Riju je bilo osam medalja (2-4-2), u Tokiju devet (3-1-5). Ja tu ne vidim više od pet. Osim 3x3basketa, meni niko ne deluje beton sigurno, dok mi bazen onih koji mogu da iznenade deluje praznjikavo.

Edited by Facundo Orellana

jbg....ko ima nekog top plivača, on sam može da makne par medalja.....ako imaš dvoje, troje, mogu 10 da sakupe

ni pucati više ne znamo....postali smo pičke :D