July 28, 2024Jul 28 jbg....mnoge nacije su prevazišle strah od vode.....ukapirali da možeš da multitaskuješ i da radiš još nešto dok se održavaš na vodi
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Ted said: pa nije ni čudno onda Bukvalno malopre gledam slike - Niko i Jamal, odgovarajuca za naseg golmana
July 28, 2024Jul 28 Ništa Japan nije napredovao. Očajna odbrana i golman za koga se samo nadam da Roko Silfredi nije gledao utakmicu. U suprotnom, naćega.
July 28, 2024Jul 28 8 minutes ago, Zaboravan said: Jebo ti ovo kada sam mokar kao da sam ja igrao. Protiv Japana, 15 kom. I oni su bili baš mokri Japan je napredovao, nije to ekipa da ih tučeš 10 razlike. Pogledaj im rezultate pripremnih mečeva pred OI
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, arheolog1981 said: I oni su bili baš mokri Japan je napredovao, nije to ekipa da ih tučeš 10 razlike. Pogledaj im rezultate pripremnih mečeva pred OI A pusti prijateljske, bili su sa nama u grupi na svetskom ove godine.
July 28, 2024Jul 28 4 hours ago, freakns said: jer sluzi da USA i Australija mere kurac ko ce da pokupi vise medalja na O Razmisljam nesto citajuci ovo. Pazi ovo, umeti dobro plivati u Australiji od najranijeg uzrasta je egzistencijalna potreba. Ajde Ameri, ali i oni izlaze na dva okeana, plus onolika jezera i reke. A kod ovih drzava koje pripadaju kulturnom nasledju Habsburga bazicni sport je deo odgajanja u porodici. Zato imaju sjajne sportiste u bazicnim sportovima generacijama. U Holandiji kad sam obiliazila one vetrenjace severno od Amsterdma su objasnili da deca iz «ruralnog» dela kad zalede kanali u skolu idu na klizaljkama. I onda imas malu zemlju i velesilu u brzom klizanju. Baza za te vestine bude siroka iz razloga koji nemaju direktne veze sa sportom i onda ih samo izbruse kod najboljih. I nasa baza za vaterpolo, cast pojedinim skolama vezanim za velika SD ili pocivse industrijske centre je vezana za primorce, Bokelje ili nekad i Dalmatince i Dubrovcane. Edited July 28, 2024Jul 28 by Moonwalker
July 28, 2024Jul 28 6 minutes ago, arheolog1981 said: I oni su bili baš mokri Japan je napredovao, nije to ekipa da ih tučeš 10 razlike. Pogledaj im rezultate pripremnih mečeva pred OI Ne znam, verovatno grešim ali treba (mi) vremena da Japan gledam kao vaterpolo protivnika.
July 28, 2024Jul 28 Ne zaboravite da nam je selektor nesto poput krstajica, ovo mu je prvi angazman, a i potpisnik je podrske listi AV da srbija nestane.
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Moonwalker said: Pazi ovo, umeti dobro plivati u Australiji od najranijeg uzrasta je egzistencijalna potreba. Ajde Ameri, ali i oni izlaze na dva okeana, plus onolika jezera i reke. U Holandiji kad sam obiliazila one vetrenjace severno od Amsterdma su objasnili da deca iz «ruralnog» dela kad zalede kanali u skolu idu na klizaljkama. I onda imas malu zemlju i velesilu u brzom klizanju. Baza za te vestine bude siroka iz razloga koji nemaju direktne veze sa sportom i onda ih samo izbruse kod najboljih. I nasa baza za vaterpolo, cast pojedinim skolama vezanim za velika SD ili pocivse industrijske centre je vezana za primorce, Bokelje ili nekad i Dalmatince i Dubrovcane. Ma nema to veze, onda bi ovi moji sa Kanara trebalo najmanje da budu foke a jedva da znaju da plivaju. Najbolji primer su Madjari.
July 28, 2024Jul 28 5 minutes ago, Lancia said: Ma nema to veze, onda bi ovi moji sa Kanara trebalo najmanje da budu foke a jedva da znaju da plivaju. Najbolji primer su Madjari. Madjari su deo srednje Evrope. Plivanje, atletika, gimnastika. To se kod njih uvek negovalo, kao i kod Ceha. Samo zavisi koji sport vise. Sve porodice nauce decu male (ono3-5 godina) da ozbiljno plivaju, vode ih kao pacice. Ne ono kao da se brljaju u plicaku. U sustini se sve svodi na siroku bazu koja postoji iz egzistencijalnih ili/i kulturoloskih razloga. Pa se onda probira. Edited July 28, 2024Jul 28 by Moonwalker
July 28, 2024Jul 28 Ovako kako mi komentarisemo Japance, tako ce danas nas da komentarisu na nekom kosarkaskom topiku na americkoj Parapsihopatoligiji 🤣 Samo cemo mi da dobijemo.
July 28, 2024Jul 28 7 minutes ago, kralj said: A pusti prijateljske, bili su sa nama u grupi na svetskom ove godine. Napredovali su oni. Imaju par legitimnih igrača u najjačim evropskim ligama. Čim primiš 15 golova od njih, znači da su igrao kako oni sviraju. Zbog slabe konstitucije Japanci bježe od kontakta i forsiraju što bržu igru sa tendencijom ka haosu. Ako upadneš u tu mašinu imaš zagarantovan problem. Inače, ovaj nas tim je krs, ali to uopšte nije nova informacija. Debitanti na OI sa 30+godina i danas se u medijima proglašavaju mladim igračima čije vrijeme tek dolazi.
July 28, 2024Jul 28 3 minutes ago, Milošica said: Strahinji ipak treba samo jedna pobeda za bronzu? Ne. 2.