July 28, 2024Jul 28 5 minutes ago, kralj said: Dok je Strahinja pobeđivao, bio je to ničim izazvano potcenjen i nadasve zanimljiv sport, sad kad je njime obrisan parter, opet je sport Kurčubića i Gige Popadića kako se vuku za revere. To o Strahinji ne govori nista, ali i tom shvatanju sporta puno. Zalosno. Pogotovo su individualni teski jer je u svakom trenutku sve najednoj osobu. Nadam se da ce da prodje Tadzikistanca. Edited July 28, 2024Jul 28 by Moonwalker
July 28, 2024Jul 28 Just now, Ted said: pa ko brani za nas? Niko, doduše bila odbrana peterca i jednom ispala lopta na petercu i par stativa. Ostalo skoro sve u gol
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Moonwalker said: To o Strahinji ne govori nista, ali i tom shvatanju sporta puno. Zalosno. Pogotovo su individualni teski jer je u svakom trenutku sve najednoj osobu. Nadam se da ce da prodje Tadzikistanca. Postoje tehnike bacanja koje kod ovih krupnijih tezih ne izgledaju lijepo za oko, ali kod ovih manjih laksih to izgleda perfektno. Pravila u dzudu su jasna, poeni i bacanja i ko to malo prati jasno mu je. Ja sam odgledao jedno 250 djecijih turnira u dzudu pa tu i tamo nabodem Inace stres je ogroman, da udjete u salu gdje turnir mislili bi da masovno udaraju injekcije u guzicu koliko djece ide naokolo i plače.
July 28, 2024Jul 28 Koliko smo mi propali u vaterpolu kada igramo egal sa Japanom i primamo 15 golova od njih... Još se ovaj komentator loži nešto, priča o nekoj mentalnoj čvrstini...
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, *edited by mod said: Niko, doduše bila odbrana peterca i jednom ispala lopta na petercu i par stativa. Ostalo skoro sve u gol pa nije ni čudno onda
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, Ayatollah said: Koliko smo mi propali u vaterpolu kada igramo egal sa Japanom i primamo 15 golova od njih... Još se ovaj komentator loži nešto, priča o nekoj mentalnoj čvrstini... Ili je Japan ekstremno napredovao.. Do pre koju godinu imao sam utisak da se svi dave protiv nas, ovi su sada odigrali perfektno, svaki sut neverovatan
July 28, 2024Jul 28 Zasto Vikipedija ne priznaje vaterpolo rezultate Jugoslavije za Srbiju (usput, ni za kosarku), a priznaje za fudbalsku reprezentaciju? Jel vaterpolo i kosarkaski savez nisu nasledili SFRJ rezultate?