July 28, 2024Jul 28 moram prizanati da apolutno ne razumem ovaj dzudo bilo bi mnogo bolje uz nekog komentatora koji poznaje sport ovaj rtsov u glasu se vidi da jednako nista ne zna
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, *edited by mod said: Jebem ti ovo gore nego VAR. 0:1 pa promena na 1:0 pa ipak 0:0 Kir sistem tj var u dzudu, glavni sudija dobije info sa pulta da li je poen ili ne.
July 28, 2024Jul 28 33 minutes ago, Facundo Orellana said: Naravno da su tempirali formu za EP. Tu se obezbeđuje nagrada i nacionalna penzija. Posebno kada na OI ili SP o istoj mogu samo da sanjaju. Sportisti se samo prilagođavaju pravilima. Tako npr. atletičari idu na svako dvoransko da se apanaža poveća ili ostvari, a realno se radi o najnebitnijim takmičenjima. naši bi na tom i takvom evropskom osvojili zlato i da su za četvrtu izmenu sa ulice pokupili random klinca. tempirati formu za takvo takmičenje mesec dana pred olimpijske igre je debilno kako god da okreneš.
July 28, 2024Jul 28 Do sada je bar pokazao da mu leže isključivo bolje rangirani. Al meni deluje da se svi skupe, ovaj Japanac bi ih pobacao.
July 28, 2024Jul 28 Just now, Bogotac said: Kakav je Moldavac? Fuck Najgore sto moze da mu se desi je ovo sto Japanac ucini Madjaru. Bukvalno prosu coveka po podu 😂
July 28, 2024Jul 28 Just now, Bogotac said: Kakav je Moldavac? Fuck Pobedio jadnog Finca posle skoro 10 minuta na 0-0 Mislim da su obojica crkli. Ako se je danas to četvrtfinale biće bolje
July 28, 2024Jul 28 Author 1 minute ago, Далибор said: Pobedio jadnog Finca posle skoro 10 minuta na 0-0 Mislim da su obojica crkli. Ako se je danas to četvrtfinale biće bolje Ne da je danas nego za dva sata max