Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Stjepanovic nastupa

Može li Barba do finala?

Edited by Bogotac

Kreće Stjepanović upravo

Pliva Stjepanović na 200 slobodno, grupa sa 4 takmičara... toliko o reputaciji 

Just now, Moonwalker said:

@Lancia Ih da postoji opcija vise ekrana na jednom, pa sve odjednom. To nam fali.

Ja imam tu opciju na TV-u, nikad je doduse nisam koristio, znaci Duci i odbojka :rolleyes:

Nista od Stjepanovica,tanko.

1 minute ago, Lancia said:

Ja imam tu opciju na TV-u, nikad je doduse nisam koristio, znaci Duci i odbojka :rolleyes:

Verovatno imam i ja, nisam probala. To samo za olimpijadu, ovako volim da imam fokus.. Nisam kuci, gledam na Ipadu.

1.47.56, neće biti to dovoljno za polufinale. Pliva 2 sekunde sporije nego što mu je lični rekord, pre 10 godina doduše 

Ko je ovaj Djakovic sto pliva za Svajcardku?

• Author

Od Stjepanovića odavno ništa ne može da se očekuje. Iskreno me čudi da se još uvek takmiči, pretpostavljam zbog štafete.

1 minute ago, Moonwalker said:

Neki Albanac sigurno.

2 minutes ago, Halvard said:

Od Stjepanovića odavno ništa ne može da se očekuje. Iskreno me čudi da se još uvek takmiči, pretpostavljam zbog štafete.

Juče je bio najlošiji u štafeti

• Author
2 minutes ago, Moonwalker said:

Rođeni Švajcarac, dete hrvatakih izbeglica iz Bosne. 2002. godište, dosta dobar u evropskim okvirima.

Ima i mlađu sestru Vannu koja se takođe bavi plivanjem.

Prvi okrenuo na 100, al završio 7.

Dobra ova grafika iznad staze sa brzinom, tacno se vidi kako ubrzavaju pred finis?

@kralj izbrao da forsira na pocetku.

Edited by Moonwalker

Za 5 minuta kreću kvalifikacije 10m vazdušna puška. Kovačević je mlad, dobar strelac i može do finala ako ima dan i ako ne podlegne utisku. Uostalom osmi je na svetskoj listi