Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Stjepanovic nastupa

Može li Barba do finala?

Edited by Bogotac

• Replies 2.8k
  • Views 110.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kreće Stjepanović upravo

Pliva Stjepanović na 200 slobodno, grupa sa 4 takmičara... toliko o reputaciji 

Just now, Moonwalker said:

@Lancia Ih da postoji opcija vise ekrana na jednom, pa sve odjednom. To nam fali.

Ja imam tu opciju na TV-u, nikad je doduse nisam koristio, znaci Duci i odbojka :rolleyes:

Nista od Stjepanovica,tanko.

1 minute ago, Lancia said:

Ja imam tu opciju na TV-u, nikad je doduse nisam koristio, znaci Duci i odbojka :rolleyes:

Verovatno imam i ja, nisam probala. To samo za olimpijadu, ovako volim da imam fokus.. Nisam kuci, gledam na Ipadu.

1.47.56, neće biti to dovoljno za polufinale. Pliva 2 sekunde sporije nego što mu je lični rekord, pre 10 godina doduše 

Ko je ovaj Djakovic sto pliva za Svajcardku?

• Author

Od Stjepanovića odavno ništa ne može da se očekuje. Iskreno me čudi da se još uvek takmiči, pretpostavljam zbog štafete.

1 minute ago, Moonwalker said:

Neki Albanac sigurno.

2 minutes ago, Halvard said:

Od Stjepanovića odavno ništa ne može da se očekuje. Iskreno me čudi da se još uvek takmiči, pretpostavljam zbog štafete.

Juče je bio najlošiji u štafeti

• Author
2 minutes ago, Moonwalker said:

Rođeni Švajcarac, dete hrvatakih izbeglica iz Bosne. 2002. godište, dosta dobar u evropskim okvirima.

Ima i mlađu sestru Vannu koja se takođe bavi plivanjem.

Prvi okrenuo na 100, al završio 7.

Dobra ova grafika iznad staze sa brzinom, tacno se vidi kako ubrzavaju pred finis?

@kralj izbrao da forsira na pocetku.

Edited by Moonwalker

Za 5 minuta kreću kvalifikacije 10m vazdušna puška. Kovačević je mlad, dobar strelac i može do finala ako ima dan i ako ne podlegne utisku. Uostalom osmi je na svetskoj listi 

Background Picker
Customize Layout