August 13, 2024Aug 13 16 hours ago, freakns said: covece, ovo je protokolarno. ne mora sve da se svodi na politiku. dole je par hiljada klinaca, a ti bi bio moralna gromada i kad svi dodju, ti bi rekao da neces... ne seri bre. a kad si toliki mudonja, onda bi verovatno rekao da neces ni na OI da predstavljas Vucica. jer ne do bog da bi predstavljao svoju drzavu i da bi ti bilo drago sto su se klinci iscimali da te pozdrave. ne bre, ti znas da bi ti zapravo predstavljao Vucica. tako i Ameri, idu samo Demokrate sada kod predsednika. a pre 4 godine su isli samo republikanci. ma nagrgljaš mi se toplingera, protokolarno. čuš došli klinci da te vide. pa baka prase ili dexrock napišu 1 poust tipa 18. avgust, 20h, dunavski park u NS i tamo se pojavi deset hiljada klinaca koji oće da ih vide i iscimaće se zbog toga. tako može i svaki sportista koji oće da se podruži sa klincima. američki sportisti ako misle da ne treba da idu kod predsednika, oni ne odu. nisu oni zbog toga nikakva mudovišta superheroji, već su samo normalni ljudi sa stavom i kičmom. a ovi naši su jadovani kakvih nema na planeti.
August 13, 2024Aug 13 Nije zahvalno povlačiti tu vrstu paralela, ljudi ovde svakako više stavljaju na talon otvoreno suprotstavljajući se režimu od prosečnog USA sportiste. Ovde je sasvim očekivano da sutradan na kapiju porodičnog doma, bane neka paranavijačka teleća brigada sa ponudom koja ne može da se odbije, uz svakom po šamar. Verujem i da je Duda bio u delikatnoj situaciji (načuo sam nešto al sam detalje vremenom zaboravio). Niko ne implicira ovde da bi bilo ko od nas drugačije postupio (neki sigurno ne bi pristali, ljudi su na ovim prostorima išli na streljanje uzvikujući ideološke parole i trpeli fizička mučenja koja normalan čovek ne može da pojmi). Al da me neko ubeđuje da nije ustuknuo i prešao ulicu, to zajebi. Naročito da potura igrokaz sa Crvenog krsta koji je i organizovan samo da bi se njih dva pred kamerama izljubila. Tog dana, kad su otišli, neko je zaključao uveče vrata kad je spakovan sav preostali ketering i do danas ih niko nije otključao. Čuj pritekao u pomoć.
August 13, 2024Aug 13 55 minutes ago, omiljeni said: ma nagrgljaš mi se toplingera, protokolarno. čuš došli klinci da te vide. pa baka prase ili dexrock napišu 1 poust tipa 18. avgust, 20h, dunavski park u NS i tamo se pojavi deset hiljada klinaca koji oće da ih vide i iscimaće se zbog toga. tako može i svaki sportista koji oće da se podruži sa klincima. američki sportisti ako misle da ne treba da idu kod predsednika, oni ne odu. nisu oni zbog toga nikakva mudovišta superheroji, već su samo normalni ljudi sa stavom i kičmom. a ovi naši su jadovani kakvih nema na planeti. ne pamtim da je neko ovoliko izmešao babe i žabe
August 13, 2024Aug 13 1 minute ago, copkillah said: ne pamtim da je neko ovoliko izmešao babe i žabe Ne citas redovno njegove postove?
August 13, 2024Aug 13 Zaista ne očekujem od bilo kog sportiste da napuši Vučića, viče sa balkona prilikom dočeka pa čak ni da odbije dolazak ili da se ne rukuje. Ali očekujem da ako su već aktivni na društvenim mrežama da ne ignorišu slona u sobi. Posebno ne oni koji ne zavise domaćih para. Dan dva pet posle bi morali da nešto kažu. Jokić excluded on em nema društvene mreže em kakva mu je familija nisam baš siguran u kom bi se pravcu izjasnio.
August 13, 2024Aug 13 meni uopste nije tema da li neko od sportista treba da bude heroj problem je sto smo mi postali takvo drustvo (mopguce da su i drugi, ne znam, nije u tome poenta) gde se ponizno ponasamo pred jacim, a kinjimo slabijeg i kad za to ne postoje "opravdani razlozi", odnosno kad nije glava u torbi licno sam prisustvovao nebrojeno puta takvim dogadjajima, a prilicno sam siguran i vecina forumasa banalan primer, koji sam mislim vec pominjao na forumu pe 10ak godina sam radio u firmi srednje velicine, gde su gotovo svi zaposleni mladji od 40, pa i 30 godina i u najvecem broju visoko obrazovani dakle, nikakvi "mile i slavice" , vec toboz iznadprosecni (po obrazovanju i informisanosti) pripadnici ovog drustva najpre kasni regres, jedan pa drugi (na pola godine), varijabilni deo plata sve nizi, jebeni targeti sve ludji, deo radnika se prisiljava da ide da radi kao fizicki radnici na objektu (hotel koji se slucajno samozapalio) vlasnika firme na sve to, brat vlasnika firme (bolid koji se lozi na sve vrste motornih vozila) kupuje onaj americki sleper "sa nosem" sto se kod nas bas retko vidja, svima poznat iz americkih filmova, da taj kamion toboz bude marketincki mamac za nasu formu koja se bavi telekomonikacijama korisnici su se privlacili tako sto bi probrana ekipa nasibana belim isla od vasara do vasara po srpskim varosicama i privlacila korisnike tako sto su gologuze klinke plesale u prikolici kamiona oko kamiona se onda skupe likovi koji blenu u te klinke, nase promoterke im prilaze i uzimaju podatke uz pitanje da li zele da postanu nasi korisnici (naravno da zele) nakon nekoliko dana, mucenice iz prodaje zovu te ljude sa spiskova, ovi ih masovno teraju u picku materinu neocekivan ishod marketinski magova elem masovno se bezi iz firme, sve se glasnije negoduje, sto zbog para, sto zbog svog tog bahacenja vlasnik firme napokon saziva "sastanak" na kom ce nam objasniti kako stoje stvari, a mi imati priliku da pitamo sta nas interesuje bilo nas je mozda stotinjak prisutnih, tad nas je bilo 200-250 zaposlenih ukupno i sad, naravno da niko ne ocekuje da se neko od radnika spali pred masom, da skoci na vlasnika firme i isamara ga, ali... sastanak se zavrsava tako sto nas vlasnik ubedjuje kako oni pomenuti radnici nisu naterani da rade privatno (i besplatno) u hotelu kod njega, nego pomazu jer su godinama u firmi i prijatelji su , burazer nije kupio kamion od nasih regresa i plata, vec je stedeo covek, a regeres se ukida, odnosno zakonski se ne moze ukinuti vec retroaktivno snizava na 1euro , plate do daljnjeg ostaju smanjenje, jer tesko je u tom trenutku, od nas sto i nesto, ogromna vecina krece u aplauz (onaj karakteristicni kako se aplaudira iskljucivo gazdi) koliko god i tad znao kolika su ljudi govna i ocekivao svasta, opet presece te jbg, nikad se covek ne moze pripremiti na tako nesto osecaj, bukvalno da krenes da pljujes u facu redom nas nekoliko sto nismo aplaudirali, nismo nikakvi heroji, niti lazni moralisti kako nesrecni mali milosica misli, vec valjda imamo dovoljno postovanja prema sebi i drugima i secanja da nije oduvek ovako i da ovo nije jedini moguci svet i da alave hulje nisu "namazani" i sposobni, vec samo govna bez imalo morala odnosno, ima mnoooogo prostora izmedju osmeha ljube cupica i aplauza ovih mojih kretena od kolega ne krije se u svakom od nas ljuba cupic, takvi se radjaju jednom u milion, ali ne moramo biti ni ona govna sto aplaudiraju a ti sto aplaudiraju u takvim situacijama, su uvek ona ista govna koja ako ne odobravaju, a onda gromoglasno cute dok se nevini ubijaju u nekim drugim vremenima