July 28, 2024Jul 28 Author 9 minutes ago, arheolog1981 said: Strahinja je naš najlošije plasirani džudista, 30. mesto na listi u kategoriji do 66kg. Ovaj Azer je 11. a sledeći protivnik Italijan 10. Da, on se na OI plasirao kroz iglene uši, sa kontinentalnom kvotom, za razliku od ostalih naših koji su upali u prvom krugu. Ali eto, to je čar Olimpijade. Ni protiv Italijana nije favorit nikako, ali kad ga je već krenulo...
July 28, 2024Jul 28 9 minutes ago, Halvard said: Mađar sad ide na Japanca, pa će verovatno biti izbegnut. Vazari je bio. gde vidis raspored? mene olimpijski sajt nervira jer ne mogu naci zreb po sportovima
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, pbg12345 said: gde vidis raspored? mene olimpijski sajt nervira jer ne mogu naci zreb po sportovima imaš brackets kad uđeš na individualni rezultat gore
July 28, 2024Jul 28 Prednost dzuda je da nema sigurnog favorita, svako svakog skoro moze da dobije, svi su crni pojas na kraju krajeva. dovoljna je mili sekunda nepažnje.
July 28, 2024Jul 28 Ne razumem se u plivanje, ali kao laiku, meni taj kraul na 100 metara deluje kao bas bas ozbiljna disciplina. Nije ono kao - moderno, ali ne i savremeno rvanje bugarsko-rumunskim stilom izmedju 55 i 56 kilograma, gde sme da se koristi samo leva ruka i desni palac, pa se tu zabadaju neke medalje i uspesi. Kapiram da smo mogli bolje zbog nekih prethodnih rezultata, ali jedanaesto mesto u jednoj takvoj disciplini mi zvuci vrh kao nekome ko ne prati. Siguran sam da je gomila nacija ispred nas po pitanju uslova, ulaganja, tradicije...
July 28, 2024Jul 28 3 minutes ago, Arthur Kirkland said: Zive u Surcinu, komsije s mojima da, otac mu je inace bio prilicno aktivan u ratu i "poznata" licnost al ko jebe oceve strahinji svaka cast i da nastavi sa pobedama
July 28, 2024Jul 28 Author 4 minutes ago, theanswer said: imaš brackets kad uđeš na individualni rezultat gore Ili na onaj kvadratić sa tri tačke pored svake borbe, pa na brackets, to vodi na žreb direktno za tu kategoriju.
July 28, 2024Jul 28 Author Just now, Lancia said: Sta gledamo danas popodne, bakset, odbojku ili Lajovica?¿ Ženski rukomet Norveška-Danska
July 28, 2024Jul 28 2 minutes ago, Lancia said: Sta gledamo danas popodne, bakset, odbojku ili Lajovica?¿ U ovoj konkurenciji ni mama neće gledati Lajovića
July 28, 2024Jul 28 Just now, Halvard said: Ženski rukomet Norveška-Danska Ej, nemoj da trolujes, ovo je PbP nasih sportista
July 28, 2024Jul 28 3 minutes ago, Lancia said: Sta gledamo danas popodne, bakset, odbojku ili Lajovica?¿
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, arheolog1981 said: U ovoj konkurenciji ni mama neće gledati Lajovića Duci dark horse turnira ako se povampiri ono njegovo standardno 1-2 godisnje na sljaci
July 28, 2024Jul 28 @Lancia Ih da postoji opcija vise ekrana na jednom, pa sve odjednom. To nam fali.