Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

vešto pokriven tonski deo gde se pominje rio tinto

Ne mogu da verujem da sam se nekad oko ovoga nervirao.

Pa zamisli da si oni, za sve se to iscimao da toliko postignes u zivotu i onda si rob.

Ja sam slobodan covek.

On 13. 8. 2024. at 1:16, kralj said:

1 Duda Ivković od 80 godina nije bio spreman da položi svoj autoritet ne bi li ostao neuprljan radikalskom fekalijom

Cek zar nije Duda poklekao na kraju oko Radnickog sa crvenog krsta nesto? Bese ga ucenili da mora da podrzi inace ...  ne secam se sad

To sam i napisao, ne baš stilski doterano, pa dok se potru silne negacije. 

• Author

Nije se radilo o tome, nešto sasvim lično je bilo u pitanju, pa nije na meni da pričam o tome™.

U svakom slučaju nikome ne bih poželeo da bude u Ivkovićevoj koži tada.

Buk, previse negacija za pre kafe :twak:

On 13. 8. 2024. at 10:35, Halvard said:

Nije se radilo o tome, nešto sasvim lično je bilo u pitanju, pa nije na meni da pričam o tome™.

U svakom slučaju nikome ne bih poželeo da bude u Ivkovićevoj koži tada.

ko misli da se Duda ukaljao, može da se najede tone govana

pa cinjenica je da je javno podrzavao predsednbika vucica, igrao sah i zahvaljivao se na pomoci oko sd radnicki

sta je do toga dovelo ne znam

ni najmanje ne sumanjam da nema toga na sta sns govna nisu spremna

spominjala se nelegalizovana kuca (sa sve golubarnicima), bolestan sin, sd radnicki i nova hala...

Nije nikada ni javno ni tajno podrzao Vucica.

Nije ga zvanično podržao, ali ga je javno hvalio i igrao sa njim šah.

Ko ne shvata da je Duda pristao na kompromis (uopšte ne ulazeći u motive), taj baš i ne razume elementarne međuljudske odnose, da ne idemo dalje.

Nije ga ni hvalio, vec mu se zahvalio kao predsedniku drzave sto pomaze da Radnicki dobije pomoc.

Isto kao sto mu se Novak zahvalio na pomoci dok je bio zatocen u Australiji. Nije ga hvalio..

On 13. 8. 2024. at 10:57, Jimmy Kowalski said:

Nije ga ni hvalio, vec mu se zahvalio kao predsedniku drzave sto pomaze da Radnicki dobije pomoc.

Isto kao sto mu se Novak zahvalio na pomoci dok je bio zatocen u Australiji. Nije ga hvalio..

Ti, dakle ne vidiš nikakav diskontinuitet od predizbornih izjava kako se radi o totalitaristi i diktatoru, do "ništa ovo ne bismo uspeli bez našeg predsednika Aleksandra" i davanja mu ordena?

On 13. 8. 2024. at 11:01, kralj said:

Ti, dakle ne vidiš nikakav diskontinuitet od predizbornih izjava kako se radi o totalitaristi i diktatoru, do "ništa ovo ne bismo uspeli bez našeg predsednika Aleksandra" i davanja mu ordena?

Ne. Zahvaljujes mu se javno za konkretnu stvar (iznudjeno naravno, jer je on tako udesio), koja ima neki siri (opsti) znacaj. Ne hvalis ga da je super tip i podrzavas sve ostalo sto radi i ne glasas za njega i ne pozivas i druge da to urade.

Znaš šta, u pravu si.