August 13, 2024Aug 13 Ne mogu da verujem da sam se nekad oko ovoga nervirao. Pa zamisli da si oni, za sve se to iscimao da toliko postignes u zivotu i onda si rob. Ja sam slobodan covek.
August 13, 2024Aug 13 On 13. 8. 2024. at 1:16, kralj said: 1 Duda Ivković od 80 godina nije bio spreman da položi svoj autoritet ne bi li ostao neuprljan radikalskom fekalijom Cek zar nije Duda poklekao na kraju oko Radnickog sa crvenog krsta nesto? Bese ga ucenili da mora da podrzi inace ... ne secam se sad
August 13, 2024Aug 13 Author Nije se radilo o tome, nešto sasvim lično je bilo u pitanju, pa nije na meni da pričam o tome™. U svakom slučaju nikome ne bih poželeo da bude u Ivkovićevoj koži tada.
August 13, 2024Aug 13 On 13. 8. 2024. at 10:35, Halvard said: Nije se radilo o tome, nešto sasvim lično je bilo u pitanju, pa nije na meni da pričam o tome™. U svakom slučaju nikome ne bih poželeo da bude u Ivkovićevoj koži tada. ko misli da se Duda ukaljao, može da se najede tone govana
August 13, 2024Aug 13 pa cinjenica je da je javno podrzavao predsednbika vucica, igrao sah i zahvaljivao se na pomoci oko sd radnicki sta je do toga dovelo ne znam ni najmanje ne sumanjam da nema toga na sta sns govna nisu spremna spominjala se nelegalizovana kuca (sa sve golubarnicima), bolestan sin, sd radnicki i nova hala...
August 13, 2024Aug 13 Nije ga zvanično podržao, ali ga je javno hvalio i igrao sa njim šah. Ko ne shvata da je Duda pristao na kompromis (uopšte ne ulazeći u motive), taj baš i ne razume elementarne međuljudske odnose, da ne idemo dalje.
August 13, 2024Aug 13 Nije ga ni hvalio, vec mu se zahvalio kao predsedniku drzave sto pomaze da Radnicki dobije pomoc. Isto kao sto mu se Novak zahvalio na pomoci dok je bio zatocen u Australiji. Nije ga hvalio..
August 13, 2024Aug 13 On 13. 8. 2024. at 10:57, Jimmy Kowalski said: Nije ga ni hvalio, vec mu se zahvalio kao predsedniku drzave sto pomaze da Radnicki dobije pomoc. Isto kao sto mu se Novak zahvalio na pomoci dok je bio zatocen u Australiji. Nije ga hvalio.. Ti, dakle ne vidiš nikakav diskontinuitet od predizbornih izjava kako se radi o totalitaristi i diktatoru, do "ništa ovo ne bismo uspeli bez našeg predsednika Aleksandra" i davanja mu ordena?
August 13, 2024Aug 13 On 13. 8. 2024. at 11:01, kralj said: Ti, dakle ne vidiš nikakav diskontinuitet od predizbornih izjava kako se radi o totalitaristi i diktatoru, do "ništa ovo ne bismo uspeli bez našeg predsednika Aleksandra" i davanja mu ordena? Ne. Zahvaljujes mu se javno za konkretnu stvar (iznudjeno naravno, jer je on tako udesio), koja ima neki siri (opsti) znacaj. Ne hvalis ga da je super tip i podrzavas sve ostalo sto radi i ne glasas za njega i ne pozivas i druge da to urade.