August 12, 2024Aug 12 1 hour ago, radnik said: Ma niko nista ne ocekuje, to tako izgleda i to nam je sto nam je. Ljudi bi samo voleli da je nesto/neko malo drugaciji, ali ne biva. Nije ovo prvi docek. Tako izgleda i pravo da vam kazem ne potresa me nimalo. Jednom ce sigurno neko i 'iskoraciti', ali ne ovog puta. Ljudi bi voleli da se pojavi neki deus ex machina i reši problem sa Rio Tintom, i sa Srbijom generalno, i da od ove usrane zemlje napravi pristojno mesto za život. I onda je u očima ljudi Đoković taj deus ex jer ima polubožanski status u Srbiji i oreol protiv koga čak ni Vučić ne bi smeo da ide direktno. Problem je samo što se to neće desiti. Ne postoji deus ex koji će rešiti naše probleme, i mislim da nije ni dobro da postoji. Najveća pobeda srpskog društva će biti ako ono pronađe dovoljno unutrašnje snage da se samo izbori sa Rio Tintom, na to bismo bili ponosniji nego na sve Đokovićeve titule, jer bi to zaista bilo naše, a ne njegovo.
August 12, 2024Aug 12 Kako se postavlja klip sa tvitera? Sad cu da unesem zabunu i prenesem tvit na kojem se vidi kako Djokovic "diriguje" skandiranju "Rio Tinto, mars iz Srbije". Edited August 12, 2024Aug 12 by harper lee
August 12, 2024Aug 12 Quote Takođe, posebno je problematično što je tokom skandiranja “Rio Tinto marš iz Srbije” menjan program i prikrivan ton u direktnom prenosu režimskih medija. Edited August 12, 2024Aug 12 by vememah
August 13, 2024Aug 13 2 hours ago, Ayatollah said: Ljudi bi voleli da se pojavi neki deus ex machina i reši problem sa Rio Tintom, i sa Srbijom generalno, i da od ove usrane zemlje napravi pristojno mesto za život. I onda je u očima ljudi Đoković taj deus ex jer ima polubožanski status u Srbiji i oreol protiv koga čak ni Vučić ne bi smeo da ide direktno. Problem je samo što se to neće desiti. Ne postoji deus ex koji će rešiti naše probleme, i mislim da nije ni dobro da postoji. Najveća pobeda srpskog društva će biti ako ono pronađe dovoljno unutrašnje snage da se samo izbori sa Rio Tintom, na to bismo bili ponosniji nego na sve Đokovićeve titule, jer bi to zaista bilo naše, a ne njegovo. Meni se sve više čini da bi tu deus ex machinu u pogledu Rio Tinta, Vučić želeo više od svih. Njegov ionako očajni javni nastup u trenucima kada ide direktno protiv svog prirodnog radikalskog DNK, u slučaju Rio Tinta dobije dodatno naglašeni prizvuk televisa presenta neprijatnosti. Da se nije upleo u sav taj oportunizam i korupciju, zauzeo bi on, doduše ne baš neki od prvih redova, za to sumnjam da bi on ikada imao hrabrosti, ali sredinu kolone koja ne da svete srpske Nedeljice. Druga komponenta je ta, da je on potpuno svestan da honorar koji mu sleduje, može da ubere na drugim frontovima kriminala i izdaje, bez da se ponaša kao Perica koji ne psuje po vicevima, nego dobija pitanje kojeg nema u knjizi. Sa druge strane, 1 Duda Ivković od 80 godina nije bio spreman da položi svoj autoritet ne bi li ostao neuprljan radikalskom fekalijom, a ovi ni blizu toliko zreli, obrazovani i hrabri momci, očigledno to nisu u stanju da urade. Verovatno su i naša ma koliko mala nadanja u tom smislu, totalno neutemeljena. Premda, verujem da mnogi od ovih što pevaju knindžine pesme ne bi bili u stanju da prećute svoj nakrivo nasađeni patriotizam i da bi na konkretna pitanja izneli kakvo takvo neslaganje, al nisu samo oni krivi što to konkretno pitanje nema ko da im postavi. Tu smo podjednako grbavi svi.
August 13, 2024Aug 13 S tim da je Duda odigrao partiju saha sa cuvenim sahistom, nazalost… Edited August 13, 2024Aug 13 by Guuundogan
August 13, 2024Aug 13 Pre pocetka Olimpijade sam imao pomesana osecanja - zelim da navijam za nasu repku a ne mogu da podnesem da podrzavam debelo radikalsko govno. Ali kako je vreme prolazilo nasao sam nacin - grupa drugara uvek ima onog jednog koji te sramoti, radi stvari koje nisu normalne, svremena na vreme mu izlete stavovi zbog kojih bi ga tukao... da ne kazemo ne bas prvi izbor. Ali ga svi trpe jer grupa je grupa. Tako i sa ovim likom. Nuzno zlo.
August 13, 2024Aug 13 1 hour ago, vememah said: - Hvala ti što si nam nacrtao akcije kako da igramo protiv Amera, i za savet oko zone. - Nema na čemu, Jokara, i drugi put.