Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

1 minute ago, Mil@n said:

Bori se za sve i svakoga, bori se za svoje kolege tenisere oko 1000og mesta na ATP listi kako bi živeli bolje, ali ne može da kaže jednu jebenu rečenicu za svoj narod kome još malo neće ostati ništa, ni vazduha da udiše ni vode da pije?

Volim ga koliko je to moguće, ali što se ovoga tiče nema opravdanja i neka puši kurac i on. 

Mislis onaj isti narod kojeg je opozicija poslala kuci nakon Ribnikara jer im je Kristofer Hil objasnio da nije dobro vreme i da treba smiriti proteste da se neko slucajno ne posece na razbijenoj flasi pa cemo posle da vidimo? Ili na onaj narod koji je posle ovog poslednjeg skupa ostavio 30 ljudi same na Prokopu da ih policija sklanja i privodi? Ili onaj narod koji se u impozantnom broju od 200 ljudi skupio ispred Vlade da protestuje protiv tog privodjenja? Na koji od ta tri naroda tacno mislis?

Taj narod ako hoce vazduh da udise i vodu da pije ima da se izbori za to ako hoce, ako nece onda mu nikakav Novak Djokovic nece pomoci. Taj narod nije osvojio nijedan Grand Slem za Novaka, nije upucao nijednu metu za Zoranu Arunovic, nije ubacio nijedan kos umesto Bogdana, sve sto se od njega trazi je da se izbori za sebe kao sto su se ti ljudi izborili za svoje uspehe. Sve dok taj narod ceka da mu neko drugi kaze sta treba da radi cak i kada se o njegovoj kozhi radi nece daleko da dogura, pa makar mu gurku davao i sveti Novak Djokovic, lik koji najbolje mlati praherom od svih mlatioca praherom u istoriji.

Batalite te prazne price i manite se jos praznijih ocekivanja. Niko nece promeniti misljenje o tom jebenom rudniku sta god o tome javno rekao Djokovic, Jokic, Mandic ili Mikec. Nece kopati i tacka, ne treba nam Novak Djokovic da nam to kaze. Dovoljni su nam @slepa živana i @pt 2.0, vise nam od toga ne treba.

Zbog cega ti je onda Muhamed Ali najveci u istoriji? Mlatio se u ringu, big dil..

Mogo je ovo opet, ali ajde

Npovak_11_1680x940

1 minute ago, Tsai said:

Zbog cega ti je onda Muhamed Ali najveci u istoriji? Mlatio se u ringu, big dil..

dobro, za mnoge ljude (koji sebe vide kao desnicare ili slobodomislece) sirom sveta djokovic i jeste muhamed ali. zato sto je bio spreman sve da zrtvuje da ga ne vakcinisu.

13 minutes ago, harper lee said:

Mislis onaj isti narod kojeg je opozicija poslala kuci nakon Ribnikara jer im je Kristofer Hil objasnio da nije dobro vreme i da treba smiriti proteste da se neko slucajno ne posece na razbijenoj flasi pa cemo posle da vidimo? Ili na onaj narod koji je posle ovog poslednjeg skupa ostavio 30 ljudi same na Prokopu da ih policija sklanja i privodi? Ili onaj narod koji se u impozantnom broju od 200 ljudi skupio ispred Vlade da protestuje protiv tog privodjenja? Na koji od ta tri naroda tacno mislis?

Mislim na narod koji bukvalno non stop spominje on sam pa i sada na skupštini.

A na koga misli tačno, pitaj njega. Ja verujem da misli na ceo narod, ne verujem da on razdvaja bilo koga. 

Đoković naravno ne može niti treba sam da vodi tu bitku, ali može barem da je podrži. Tiče se i njega i njegove dece i zemlje u koju se toliko kune pre svega.

Da nije toliko aktuelan na sto drugih polja, ne bi mu ništa zamerio, ali bori se čovek na sto strana, samo ga izgleda ne zanima da se bori tamo gde je rođen, u zemlju u koju se toliko kune.

Ne mora danas, ne mora na balkonu.

Može kad budu prvi sledeći protesti npr, nisam ja picajzla.

17 minutes ago, harper lee said:

Taj narod ako hoce vazduh da udise i vodu da pije ima da se izbori za to ako hoce, ako nece onda mu nikakav Novak Djokovic nece pomoci. Taj narod nije osvojio nijedan Grand Slem za Novaka, nije upucao nijednu metu za Zoranu Arunovic, nije ubacio nijedan kos umesto Bogdana, sve sto se od njega trazi je da se izbori za sebe kao sto su se ti ljudi izborili za svoje uspehe. Sve dok taj narod ceka da mu neko drugi kaze sta treba da radi cak i kada se o njegovoj kozhi radi nece daleko da dogura, pa makar mu gurku davao i sveti Novak Djokovic, lik koji najbolje mlati praherom od svih mlatioca praherom u istoriji.

Batalite te prazne price i manite se jos praznijih ocekivanja. Niko nece promeniti misljenje o tom jebenom rudniku sta god o tome javno rekao Djokovic, Jokic, Mandic ili Mikec. Nece kopati i tacka, ne treba nam Novak Djokovic da nam to kaze. Dovoljni su nam @slepa živana i @pt 2.0, vise nam od toga ne treba.

sve 5, nemam problem ni sa onima koji se drze po strani, samo sa onima koji otvoreno staju na stranu onog bolesnika. 

Veseli se srpski vode, osta ti bez zemlje i vode...

1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

sve 5, nemam problem ni sa onima koji se drze po strani, samo sa onima koji otvoreno staju na stranu onog bolesnika. 

+1.

djokovicu samo zameram sto je otiso kod vucica ono jednom u kampanji. to mu je cak viskovic zamerio.

32 minutes ago, vememah said:

"Rio Tinto marš iz Srbije, marš iz Srbije, marš iz Srbije" na 1:21:10

https://twitter.com/TheTeodora/status/1823083454969335873

na rts-ovom snimku čuje se baš glasno u trenutku kad bogda daje intervju (pre toga se čulo 'kosovo je srce srbije' i na to je odgovorno 'rio tinto maš iz srbije')

10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

znaci imas problem sa Jokarom jer je 1. na listi podrske bio?

2 hours ago, pbg12345 said:

gavni utisak mi je da ovom jrebenom kretenu zbog svega ovog rejting dodatno raste, da cela ceremonija samo  jos vise gura klince u desno, a matorcima ucvrsucje uverenje kako je vucic drzavnik

Da je bilo sreće, pa da je Novak ispadao u drugim kolu, vaterpolisti nisu prošli grupu, a da su košarkaši od Amera izgubili 40+, a od Nemaca 20+.  Vučić bi bio pred padom, a klinci bi svi postali levičari. 

Očigledno se dobro primilo da je svaki uspeh Srbije Vučićev uspeh. Svako normalan bi trebalo da se bori protiv te laži, a ne da je prihvata kao iztinu i ne želi uspehe. 

Uzmimo za primeru košarku.Imamo dva Vučićeva KK (na koja se. i ovde mnogi lože). Oni su. njegovi projekti i on bi itekako bio zaslužan da, nekim čudom, nešto urade. Kada je u pitanju reprezentacija oni su u njegovo vreme postali zlo. Oni timove baziraju na strancima koji imaju apsolutni prioritet. Dakle, reprezentacija je uspešna uprkos Vučuću. To može da se kaže i obrazloži svakom ko pomene suprotno. 

Može i da se pomene da su Vučićevi čauši, pre samo godinu i kusur  zagovarali dovođenje stranaca u košarkašku reprezentaciju. Gurano je kroz medije, a primilo se i ovde.

Rvači koje je Vučić skupio po Kavkazu nisu osvojili ništa.

Poznato je koliki je Vučićev doprinos Novakovom uspehu. Podsećanja radi, kad su u SNS mobilisali silne sportiste Novak je vratio terene.

Edited by duma

38 minutes ago, harper lee said:

Mogao je da igra Sinsi. Kao sprema se za US open, ne može da dođe, hoće još da pobeđuje za Srbiju i sličan PR shit.

Nema opravdanja, mnogo loš trenutak (bar meni) za grljenje sa AVom.

Edited by stray cat

7 minutes ago, Tsai said:

znaci imas problem sa Jokarom jer je 1. na listi podrske bio?

Ja navijam za ove lejkerse protiv jokica, to dovoljno govori sta mislim o njemu. 

15 minutes ago, Tsai said:

Zbog mnogo toga. Nadam se da ovu nasu situaciju ne uporedjujes sa njegovom slavnom izjavom kad je odbio da ide u rat u Vijetnamu jer se te dve stvari uopste ne mogu uporedjivati. Mi koji se protivimo rudniku bar jos uvek nismo roblje, pogotovo ne roblje koje je u tom stanju drzano stotinama godina. Shvatam ja da je svakom svoj problem najveci ali neumesno je praviti takva poredjenja. Uostalom, da Ali nije sam bio draftovan veliko je pitanje da li bi pokrenuo lanac dogadjaja koji ga je pretvorio u ikonu borbe protiv segregacije u SAD. Evo ti te izjave pa prosudi sam.

"Why should they ask me to put on a uniform and go 10,000 miles from home and drop bombs and bullets on Brown people in Vietnam while so-called Negro people in Louisville are treated like dogs and denied simple human rights? No I’m not going 10,000 miles from home to help murder and burn another poor nation simply to continue the domination of white slave masters of the darker people the world over. This is the day when such evils must come to an end. I have been warned that to take such a stand would cost me millions of dollars. But I have said it once and I will say it again. The real enemy of my people is here. I will not disgrace my religion, my people or myself by becoming a tool to enslave those who are fighting for their own justice, freedom and equality. If I thought the war was going to bring freedom and equality to 22 million of my people they wouldn’t have to draft me, I’d join tomorrow. I have nothing to lose by standing up for my beliefs. So I’ll go to jail, so what? We’ve been in jail for 400 years."

To su monumentalne stvari, mnogo vece od protesta u Srbiji za koje bi neki Djokovic trebalo da se zalozi mozda samo zato da bi nekoliko opozicionih lidera otislo na kanabe kod Hila i posle izjavilo da taj rudnik mozda i nije tako losa ideja, zato sto im je nesto drugo obecano. Videli smo posle Ribnikara da ni taj scenario nije nemoguc. Hajde da ne fantaziramo o znacaju nekih podrski koje bi bile zaboravljene za par dana jer ih osim drustvenih mreza i N1 niko ne bi pomenuo. Sve sto nama treba je da nas bude dovoljno. To zna Vucic, to znamo i mi.