Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Đoković je ladno prekinuo odmor u Dubrovniku da bi došao na Rakijadu u Pranjanima, sad će da se izveseli sa srpskim rodom a onda ode nazad a mi ćemo da nastavimo da glabamo "slavne Nemanjiće od Prizrena do Rumije", pa ovaj narod da ne postoji trebalo bi ga izmisliti

4 minutes ago, freakns said:

covece, ovo je protokolarno. 

ne mora sve da se svodi na politiku. dole je par hiljada klinaca, a ti bi bio moralna gromada i kad svi dodju, ti bi rekao da neces... ne seri bre. a kad si toliki mudonja, onda bi verovatno rekao da neces ni na OI da predstavljas Vucica. jer ne do bog da bi predstavljao svoju drzavu i da bi ti bilo drago sto su se klinci iscimali da te pozdrave. ne bre, ti znas da bi ti zapravo predstavljao Vucica. tako i Ameri, idu samo Demokrate sada kod predsednika. a pre 4 godine su isli samo republikanci. 

Predstavljaš sebe. I kad si najbolji na svetu i kad se grliš sa Vučićem. Ozbiljna je akrobacija uplesti ova dva u jedno te isti izbor. 

Novak car i uvek super prema Hrvatima.

Zašto ne bi letovao u Dubrovniku, kakve to veze ima sa bilo čim.

I opet prisustvujemo moralistima koji su se x puta na ovom forumu pokazali bespotrebno bezobrazni u onim bazičnim ljudskim odnosima(a to mnogo govori), ali neće na balkon zbog Vučića.

Edited by Milošica

1 hour ago, villiem said:

aleksa kad se nasmeje lici na raspolozenog iznoguda

Ali znas da razmisljam satima na koga mi lici i ti pogodis kao Mikec poslednji hitac.

8 minutes ago, Milošica said:

Novak car i uvek super prema Hrvatima.

Zašto ne bi letovao u Dubrovniku, kakve to veze ima sa bilo čim.

I opet prisustvujemo moralistima koji su se x puta na ovom forumu pokazali bespotrebno bezobrazni u onim bazičnim ljudskim odnosima(a to mnogo govori), ali neće na balkon zbog Vučića.

ne moras bas svaki put da se pohvalis koliko nista ne razumes

8 minutes ago, pbg12345 said:

ne moras bas svaki put da se pohvalis koliko nista ne razumes

Evo vam ga klasičan primer.

Lažni moralista i jedan od bezobraznijih ljudi ovde u poslednjih pola godine. Uvek se moglo naslutiti to kod njega, ali iz nekog razloga sve više dolazi do izražaja u poslednje vreme. 

Edited by Milošica

Dobro je, bilo je ipak nesto manje krindza nego obicno.

Uvek imam pomesana osecanja oko ove balkonske prigode ali kad vidim nekog kao sto je ovo dete koje je uzelo srebro, koliko njoj sve ovo znaci i koliko je srecna, tacno mi se jebe za sav taj deo mojih neprijatnih osecanja. Sta god da sam ja zeleo da se desi, kako god sam zeleo da ovo izgleda, sve je to kurac na bicklu u odnosu na njenu srecu i ponos, na njeno ispunjenje detinje zelje da je njen mali i zaboravljeni sport, koji je za sve poslednja rupa na svirali osim kad se donese medalja sa Olimpijade, lansira u autenticnog heroja nacije. Isto vazi i za Zoranu i Mikeca. Novak, vaterpolisti i kosarkasi ce se vec nekako snaci, za njih je ovo standardni deo turnirske ponude - dodjes, osvojis, popnes se na balkon, hajde kuci do sledeceg takmicenja. Neka svako deseto dete koje se veceras dralo ispod balkona ode kuci i pred spavanje masta o tome kako ce i ono jednog dana da bude gore kao sto je veceras bila Aleksandra i za mene je misija ispunjena.

Sve drugo je manje bitno i nista sto se ne moze ocekivati u zemlji gde je ovo u ulozi predsednika docekivalo sportiste i gde RTS, cija sportska redakcija moze biti sampion samo u disciplini brzog ispijanja vinjaka, organizuje i sprovodi prenos.

tuzno sve skupa, bas jad i cemer. jbg :(

2 hours ago, James Marshall said:

samo da pohvalim PPPučanstvo što niko nije šerovao ono nesmiješno nešto što se vrti po drugim mrežama, onaj neki pokušaj "Vojko i Savle" humora koji je bio passe i krajem osamdesetih, ona neka humoreska™ šta su naši radili između meča za bronzu i dodjele medalja. Majko moja koja neprijatnost, ko bude pokušao da šeruje ovdje, dobiće ban.  

Ahem

ja stvarno ne znam sta se ovde ocekuje od noleta? da povede bunu? navikao nas je nole na cuda, ali i za pojas zadeni! covek nas 2 decenije usrecuje, cini ponosnima sto poreklom smo odavde dok nam se politicari useravaju u zivot a mi ih biramo (drugo mi, ne mi na ppp, ppp nije srbija). i sad treba da bojkotuje drzavu i predsednika zato sto ovaj narod, koji u noleta gleda ko u boga, glasa za vucica i zato sto je djilas odlucio da bojkotuje izbore kako bi vucic ostao na vlasti?

Dabogda mu piramidu prokopali ako krenu kopati

3 minutes ago, fancy claps said:

ja stvarno ne znam sta se ovde ocekuje od noleta? da povede bunu? navikao nas je nole na cuda, ali i za pojas zadeni! covek nas 2 decenije usrecuje, cini ponosnima sto poreklom smo odavde dok nam se politicari useravaju u zivot a mi ih biramo (drugo mi, ne mi na ppp, ppp nije srbija). i sad treba da bojkotuje drzavu i predsednika zato sto ovaj narod, koji u noleta gleda ko u boga, glasa za vucica i zato sto je djilas odlucio da bojkotuje izbore kako bi vucic ostao na vlasti?

Bori se za sve i svakoga, bori se za svoje kolege tenisere oko 1000og mesta na ATP listi kako bi živeli bolje, ali ne može da kaže jednu jebenu rečenicu za svoj narod kome još malo neće ostati ništa, ni vazduha da udiše ni vode da pije?

Volim ga koliko je to moguće, ali što se ovoga tiče nema opravdanja i neka puši kurac i on. 

Just now, Tsai said:

tuzno sve skupa, bas jad i cemer. jbg :(

Naprotiv. Malopre sam skoknuo do prodavnice i trafike i odavno bolji i pozitivniji vajb nije bio u centru grada. Gomila stranaca, ljudi sa porodicom, malom decom, psima, ljudi iz unutrasnjosti (sudim po naglasku) sa transparentima, svi veseli, nasmejani, raspricani, prijateljski nastrojeni, pazljivi. I moj komsija Turcin koji drzi prodavnicu pica i smeje se kako mu je dosao kolega iz obliznje trafike da kupi vodu jer je sve zivo prodao a zedan covek. A bilo je i "Rio Tinto, mars iz Srbije", ako vec nekog zanima, ali niste valjda ocekivali da se to cuje u prenosu.

1 hour ago, James Marshall said:

Đoković je ladno prekinuo odmor u Dubrovniku

Ma niko nista ne ocekuje, to tako izgleda i to nam je sto nam je. 

Ljudi bi samo voleli da je nesto/neko malo drugaciji, ali ne biva. 

Nije ovo prvi docek. Tako izgleda i pravo da vam kazem ne potresa me nimalo. 

Jednom ce sigurno neko i 'iskoraciti', ali ne ovog puta.