August 12, 2024Aug 12 1 minute ago, Hele said: Pa nije da ga boli kurac nego podrzava Vucica. Boli ga kurac da spasava srbiju then U pravu sam
August 12, 2024Aug 12 Just now, MeanM@ said: Zlato sto se zlati…pajbmti zivot Gde si ti bio deset godina 🤣
August 12, 2024Aug 12 Just now, Hele said: Gde si ti bio deset godina 🤣 Ma znam, nego me spopao bes, pa rantujem Evo ga kosovski ciklus…u kom smo mi penisu nismo ni svesni
August 12, 2024Aug 12 Just now, kralj said: Au kako je ovo tužno. Nije, prije je otrežnjujuće, mada neke stvari su bile jasne i prije, teško od ovih glava očekivati bilo šta, a kao imaju neki društveni uticaj, što je generalno tragedija ne samo naša. Mada i naši su posebna govna, ima i sportista u svijetu koji taj uticaj koriste u nešto korisno.
August 12, 2024Aug 12 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: a šta bi ste vi uradili da ste npr na mestu vanje marinkovića? dobio bih proliv
August 12, 2024Aug 12 Baš vala kosovski ciklus. Uz ovo je Gorica Popović slala Miloša Žutiča u onaj epski juriš u mercedesu.
August 12, 2024Aug 12 Just now, kralj said: Baš vala kosovski ciklus. Uz ovo je Gorica Popović slala Miloša Žutiča u onaj epski juriš u mercedesu. Noup, uz ovaj melos su Turci nas napadali.
August 12, 2024Aug 12 Ja bi se sam bacio sa balkona da moram da slusam ono krestanje Edited August 12, 2024Aug 12 by Micko8
August 12, 2024Aug 12 3 minutes ago, James Marshall said: Nije, prije je otrežnjujuće, mada neke stvari su bile jasne i prije, teško od ovih glava očekivati bilo šta, a kao imaju neki društveni uticaj, što je generalno tragedija ne samo naša. Mada i naši su posebna govna, ima i sportista u svijetu koji taj uticaj koriste u nešto korisno. Njihov jedini društveni uticaj je u promociji ovih odrona od narodnjačkih pesama.
August 12, 2024Aug 12 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a šta bi ste vi uradili da ste npr na mestu vanje marinkovića? Ne bih došao na ovo za početak, kao, moram kod zubara, kod fizioterapeuta, ako već nećeš ovima iz protokola da kažeš "ne bih, hvala".
August 12, 2024Aug 12 Just now, James Marshall said: Ne bih došao na ovo za početak, kao, moram kod zubara, kod fizioterapeuta, ako već nećeš ovima iz protokola da kažeš "ne bih, hvala". Ma naravno, oni su u 10x boljoj poziciji od ovih što odbiju da uđu u autobus za sverbski sabor ili završnu konvenciju. Jebi ga.