Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

1 minute ago, Hele said:

Pa nije da ga boli kurac nego podrzava Vucica.

Boli ga kurac da spasava srbiju then

U pravu sam 

Just now, MeanM@ said:

Zlato sto se zlati…pajbmti zivot

Gde si ti bio deset godina 🤣

Just now, Hele said:

Gde si ti bio deset godina 🤣

Ma znam, nego me spopao bes, pa rantujem

Evo ga kosovski ciklus…u kom smo mi penisu nismo ni svesni

Just now, kralj said:

Au kako je ovo tužno. 

Nije, prije je otrežnjujuće, mada neke stvari su bile jasne i prije, teško od ovih glava očekivati bilo šta, a kao imaju neki društveni uticaj, što je generalno tragedija ne samo naša. Mada i naši su posebna govna, ima i sportista u svijetu koji taj uticaj koriste u nešto korisno.

a šta bi ste vi uradili da ste npr na mestu vanje marinkovića?

Alaaaaaaah

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

dobio bih proliv

Baš vala kosovski ciklus. Uz ovo je Gorica Popović slala Miloša Žutiča u onaj epski juriš u mercedesu.

Just now, kralj said:

Baš vala kosovski ciklus. Uz ovo je Gorica Popović slala Miloša Žutiča u onaj epski juriš u mercedesu.

Noup, uz ovaj melos su Turci nas napadali.

Ja bi se sam bacio sa balkona da moram da slusam ono krestanje:)

Edited by Micko8

3 minutes ago, James Marshall said:

Nije, prije je otrežnjujuće, mada neke stvari su bile jasne i prije, teško od ovih glava očekivati bilo šta, a kao imaju neki društveni uticaj, što je generalno tragedija ne samo naša. Mada i naši su posebna govna, ima i sportista u svijetu koji taj uticaj koriste u nešto korisno.

Njihov jedini društveni uticaj je u promociji ovih odrona od narodnjačkih pesama.

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Ne bih došao na ovo za početak, kao, moram kod zubara, kod fizioterapeuta, ako već nećeš ovima iz protokola da kažeš "ne bih, hvala". 

I šta kaže Straja, ovde 50 iljada ljudi? :lolol:

Just now, James Marshall said:

Ne bih došao na ovo za početak, kao, moram kod zubara, kod fizioterapeuta, ako već nećeš ovima iz protokola da kažeš "ne bih, hvala". 

Ma naravno, oni su u 10x boljoj poziciji od ovih što odbiju da uđu u autobus za sverbski sabor ili završnu konvenciju. Jebi ga.