August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, *edited by mod said: Stvarno mi nije jasan ovaj danas. Posle tačno jedne pobede i grube sudijske greške u meču za bronzu, 30ak sekundi te deli od medalje i prvo što uradiš namestiš se u poziciju za rekao bih najviše poena koliko možeš da daš protivniku. Btw čemu služi onaj tajmer što je u jednom trenutku odbrojavao 30 sekundi za našeg? Okrenuo mu je leđa dva puta, Amer drugi put iskoristio. Tajmer je za neaktivnost i ako u 30 sekundi ne osvojiš poen dobija ga protivnik
August 10, 2024Aug 10 3 minutes ago, *edited by mod said: Btw čemu služi onaj tajmer što je u jednom trenutku odbrojavao 30 sekundi za našeg? Mora da ostvari poen za 30 sekundi, inače poen za protivnika. Brži Indijana Džons. Edited August 10, 2024Aug 10 by Milošica
August 10, 2024Aug 10 Author 2 minutes ago, *edited by mod said: Btw čemu služi onaj tajmer što je u jednom trenutku odbrojavao 30 sekundi za našeg? U slobodnom stilu, kad dobiješ opomenu za neaktivnost, imaš 30 sekundi da izvedeš akciju koja donosi bodove, inače protivnik dobija bod.
August 10, 2024Aug 10 Znači ovaj naš ume da napadne, ali zato kada treba da se brani, mrka kapa... Doduše deluje da od svih repasaža ovde bilo najteže. 4x svetski prvak i prvi nosilac.
August 10, 2024Aug 10 36 minutes ago, Filozof manijak said: Vidi se Ha, i meni je zvučalo pogrešno, ali nije, samo je neuobičajeno u današnje vreme.
August 10, 2024Aug 10 da, pisalo se o tome vec vise puta fm jos jednom u pokusaju da uleti klizeci drugom forumasu, sam sebi povredjuje glavu
August 10, 2024Aug 10 https://books.google.rs/books?id=NtQ-AAAAIAAJ&q="рвачкој+утакмици"&dq="рвачкој+утакмици"&hl=en&newbks=1&newbks_redir=0&sa=X&ved=2ahUKEwjT_8upi-uHAxVYFBAIHeNzFewQ6AF6BAgIEAI
August 10, 2024Aug 10 Publisher: Kultura 1953.god. Tada verovatno nisu ni čuli za meč. Meni ovo kao kada na RTS-u neko akcentuje AUstralija, iako niko živi ne govori tako. Jel imaš neki svežiji primer za rvačku utakmicu, može iz ovog milenijuma?
August 10, 2024Aug 10 ovo omuljenovo je fora, filozof je ne bi prepoznao da mu život zavisi od toga inače Slovenci za ski skokove kažu tekma
August 10, 2024Aug 10 3 minutes ago, levi said: tekma Zato sto je tekma takmicenje. I utakmica je takmicenje generslno, ne samo sudar dve ekipe. Edited August 10, 2024Aug 10 by Moonwalker
August 10, 2024Aug 10 2 minutes ago, levi said: ovo omuljenovo je fora, filozof je ne bi prepoznao da mu život zavisi od toga Na kara majka sina što se kocka, nego što vadi omiljenog
August 10, 2024Aug 10 6 minutes ago, Moonwalker said: Zato sto je tekma takmicenje. I utakmica je takmicenje generslno, ne samo sudar dve ekipe. Da, od takmac. Takmaci su i pojedinci i članovi timova. U Rečniku srpskoga jezika Matice srpske iz 2011. (odakle je i prva slika u mojoj prvoj poruci na ovu temu) boks-meč je definisan ovako: Edited August 10, 2024Aug 10 by vememah