Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

1 minute ago, *edited by mod said:

Stvarno mi nije jasan ovaj danas. Posle tačno jedne pobede i grube sudijske greške u meču za bronzu, 30ak sekundi te deli od medalje i prvo što uradiš namestiš se u poziciju za rekao bih najviše poena koliko možeš da daš protivniku.

Btw čemu služi onaj tajmer što je u jednom trenutku odbrojavao 30 sekundi za našeg?

Okrenuo mu je leđa dva puta, Amer drugi put iskoristio. Tajmer je za neaktivnost i ako u 30 sekundi ne osvojiš poen dobija ga protivnik 

3 minutes ago, *edited by mod said:

Btw čemu služi onaj tajmer što je u jednom trenutku odbrojavao 30 sekundi za našeg?

Mora da ostvari poen za 30 sekundi, inače poen za protivnika.

Brži Indijana Džons.

Edited by Milošica

• Author
2 minutes ago, *edited by mod said:

U slobodnom stilu, kad dobiješ opomenu za neaktivnost, imaš 30 sekundi da izvedeš akciju koja donosi bodove, inače protivnik dobija bod.

Znači ovaj naš ume da napadne, ali zato kada treba da se brani, mrka kapa...

Doduše deluje da od svih repasaža ovde bilo najteže. 4x svetski prvak i prvi nosilac.

36 minutes ago, Filozof manijak said:

Vidi se :covid19:

Ha, i meni je zvučalo pogrešno, ali nije, samo je neuobičajeno u današnje vreme.

epReB5t.png

lHWCcPJ.png

da, pisalo se o tome vec vise puta

fm jos jednom u pokusaju da uleti klizeci drugom forumasu, sam sebi povredjuje glavu

Koliko si rvačkih utakmica odgledao u životu? :panista:

Publisher: Kultura 1953.god.

Tada verovatno nisu ni čuli za meč.

Meni ovo kao kada na RTS-u neko akcentuje AUstralija, iako niko živi ne govori tako.

Jel imaš neki svežiji primer za rvačku utakmicu, može  iz ovog milenijuma? 

ovo omuljenovo je fora, filozof je ne bi prepoznao da mu život zavisi od toga

inače Slovenci za ski skokove kažu tekma

3 minutes ago, levi said:

tekma

Zato sto je tekma takmicenje. I utakmica je takmicenje generslno, ne samo sudar dve ekipe.

Edited by Moonwalker

2 minutes ago, levi said:

ovo omuljenovo je fora, filozof je ne bi prepoznao da mu život zavisi od toga

Na kara majka sina što se kocka, nego što vadi omiljenog 

Zašto bi uopšte majka karala sina

6 minutes ago, Moonwalker said:

Zato sto je tekma takmicenje. I utakmica je takmicenje generslno, ne samo sudar dve ekipe.

Da, od takmac. Takmaci su i pojedinci i članovi timova.

U Rečniku srpskoga jezika Matice srpske iz 2011. (odakle je i prva slika u mojoj prvoj poruci na ovu temu) boks-meč je definisan ovako:

LLAn16m.png

Edited by vememah

Šta počiniše omiljeni i Filozof