July 28, 2024Jul 28 Just now, Halvard said: Super, ovo je baš prijatno iznenađenje Ne gledam, jel ipon ili vazari
July 28, 2024Jul 28 Author Just now, Hele said: Kad se mlati opet? Kad se završi prva runda, verovatno negde oko 12h.
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, MeanM@ said: Madjar do sad najkonkretnije sto sam video od dzudoa. Ratnički geni
July 28, 2024Jul 28 Strahinja je naš najlošije plasirani džudista, 30. mesto na listi u kategoriji do 66kg. Ovaj Azer je 11. a sledeći protivnik Italijan 10.
July 28, 2024Jul 28 Author 4 minutes ago, kralj said: Ovog Mađara bi bilo dobro izbeći do finala. Mađar sad ide na Japanca, pa će verovatno biti izbegnut. 4 minutes ago, beeva said: Ne gledam, jel ipon ili vazari Vazari je bio. Edited July 28, 2024Jul 28 by Halvard
July 28, 2024Jul 28 1 hour ago, freakns said: opet se svadjas sam sa sobom... da je ta stafeta 4x100 uzela i medalju, to bi bio go kurac. prvo, plivanje je sport koji ima apsolutno i ubedljivo najgoru krovnu organizaciju na svetu. kada pogledas FINA(ili kako god da se zovu sada, vajlda je promenjeno u world aquatics), shvatis da je FIBA sastavljena od doktora nauka, filantropa, biznismena i najnekormpiranijih ljudi na svetu... ne postoji gora i korumpiranija organizacija. olimpijski komitet kada zeli da vidi kako da se omaste jos malo idu na kurs u FINA. mi pricamo o organizaciji koja je opusteno rekla "znamo mi da i slepac vidi da je Phelps izgubio, ali pobedio je", pa onda izbaci iz upotrebe ona ajkulina odela ili kako li su ih vec zvali, jer speedo nije znao da napravi sta je arena napravila, a speedo je najveci sponzor usa plivaca. to je organizacija koja je dozvolila da muskarci plivaju protiv zena jer se tamo neki retard nije uspeo probiti u vrh, pa se samoproglasio zenom i krenuo da pliva protiv zena, i svi su se pravili kako je to OK. plus, koristio je svlacionicu sa zenama... e sada, ne znam koliko si upoznat sa plivanjem, ali da bi se obukao u opremu za takmicenje, moras da se skines go. i dok tebi to ne predstavlja problem, postoje zene kojima je mozda problem da se skidaju gole pred muskarcem, ma koliko da se on izjasnjavao kao zena. da ne pricamo da ceo sport drze USA i Australija, jedine dve drzave koje zapravo ulazu novce u plivanje. mozda i Kina. uslovi koje Amerikanci i Australijanci omogucuju svojim plivacima su nesto o cemu ostali mogu samo da sanjaju, ukljucujuci i tu Francusku koju spominjes. to su dva drzavna projekta. i ne, to nisu projekti da se deca nauce plivanju i razvijaju svoje telo. jok more. to su projekti gde se najboljima vestacki izaziva astma ne bi li dobili vecu plovnost i slicne stvari. samo sto je izazivanje astme sasvim OK, nije nehumano kao sto su Rumuni vestacki sprecavali devojcice da dobiju menstruaciju(pretpostavljam da je toga bilo po celom istocnom bloku), i slicne stvari... bukvalno ne postoji valjda egzoticniji sport od plivanja, jer sluzi da USA i Australija mere kurac ko ce da pokupi vise medalja na OI i sluzi da kad se podvuce crta USA budu ispred Kine jer su uzeli 65 medalja u plivanju(ali sad se Kinezi dosetili, pa ce biti zanimljivo) na kraju dana, mozda je medalja u bocanju i bitnija od ove, jer svako zna da kotrlja kuglu a za celo takmicenje ti treba 10m utabanog peska. blamiras se a od svih argumenata zasto muskarci koji promene pol ne bi trebalo da se bore protiv zena, izabrao si verovatno najbesmisleniji Edited July 28, 2024Jul 28 by pbg12345
July 28, 2024Jul 28 22 minutes ago, pbg12345 said: buncic je banijac doduse rodio se posle oluje u srbiji, oboje roditelja su mu iz petrinje Zive u Surcinu, komsije s mojima