Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

lol

Kako sada 10-4?????

Amerikanac ga bacio ko džak cementa :D

Ove naše bacaju ko iz pičke, ne sećam se da su nas toliko pokidali na nekim Igrama 

Pa sto mu okrenu ledja jbt

1 minute ago, borris_ said:

Kako sada 10-4?????

Šta kako? Ubio boga u njemu. Koliko god da su mu dali poena, malo je.

• Author

Treći put dobijamo gratis borbu za bronzu i treći put ništa. Mada opet, nijednom naš nije bio favorit, pa ni ovde.

Just now, MeanM@ said:

Pa sto mu okrenu ledja jbt

Tako je i Japancu :D

Pokušali da pokradu amera preko čelendža, samo su ga dodatno iznervirali. Naš trebao da izdrži 30 sekundi a ovaj ga izbacao dva puta za to vreme.

A protivnici su mu bili kao da je propagandni film. Iranac, Venecuelanac I na kraju Rus pod srpskom zastavom. Izgleda da samo takve bije jer ga je Japanci zaustavio.

1 minute ago, Halvard said:

Treći put dobijamo gratis borbu za bronzu i treći put ništa. Mada opet, nijednom naš nije bio favorit, pa ni ovde.

Ne dao bog da je neko od ovih naših mučenika dobio nekog kad nije favorit.. Stvarno je 0 medalja iz rvanja jedna blaga katastrofa.. 

Ovaj baća što je prenosio na RTS se razume u rvanje koliko i ja, ako ne i manje.

a meni ovo treća utakmica u životu koju sam  pogledao.

4 minutes ago, omiljeni said:

Ovaj baća što je prenosio na RTS se razume u rvanje koliko i ja, ako ne i manje.

a meni ovo treća utakmica u životu koju sam  pogledao.

Vidi se :covid19:

• Author

Dakle, da zaključimo: rezultat osmogodišnje kupovine Kavkažana™ na kilo u rvanju je jedna olimpijska bronza u Tokiju.

Prekinuti s tom praksom odmah i ubuduće državljanstvo davati samo onima koji bi i po drugom osnovu imali pravo, kao Komarov ili eventualno neko baš ekstra klase ko bi i svojoj državi bio konkurentan, poput Datunašvilija.

Stvarno mi nije jasan ovaj danas. Posle tačno jedne pobede i grube sudijske greške u meču za bronzu, 30ak sekundi te deli od medalje i prvo što uradiš namestiš se u poziciju za rekao bih najviše poena koliko možeš da daš protivniku.

Btw čemu služi onaj tajmer što je u jednom trenutku odbrojavao 30 sekundi za našeg?

Igrač više.