August 10, 2024Aug 10 Ove naše bacaju ko iz pičke, ne sećam se da su nas toliko pokidali na nekim Igrama
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, borris_ said: Kako sada 10-4????? Šta kako? Ubio boga u njemu. Koliko god da su mu dali poena, malo je.
August 10, 2024Aug 10 Author Treći put dobijamo gratis borbu za bronzu i treći put ništa. Mada opet, nijednom naš nije bio favorit, pa ni ovde.
August 10, 2024Aug 10 Pokušali da pokradu amera preko čelendža, samo su ga dodatno iznervirali. Naš trebao da izdrži 30 sekundi a ovaj ga izbacao dva puta za to vreme. A protivnici su mu bili kao da je propagandni film. Iranac, Venecuelanac I na kraju Rus pod srpskom zastavom. Izgleda da samo takve bije jer ga je Japanci zaustavio.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Halvard said: Treći put dobijamo gratis borbu za bronzu i treći put ništa. Mada opet, nijednom naš nije bio favorit, pa ni ovde. Ne dao bog da je neko od ovih naših mučenika dobio nekog kad nije favorit.. Stvarno je 0 medalja iz rvanja jedna blaga katastrofa..
August 10, 2024Aug 10 Ovaj baća što je prenosio na RTS se razume u rvanje koliko i ja, ako ne i manje. a meni ovo treća utakmica u životu koju sam pogledao.
August 10, 2024Aug 10 4 minutes ago, omiljeni said: Ovaj baća što je prenosio na RTS se razume u rvanje koliko i ja, ako ne i manje. a meni ovo treća utakmica u životu koju sam pogledao. Vidi se
August 10, 2024Aug 10 Author Dakle, da zaključimo: rezultat osmogodišnje kupovine Kavkažana™ na kilo u rvanju je jedna olimpijska bronza u Tokiju. Prekinuti s tom praksom odmah i ubuduće državljanstvo davati samo onima koji bi i po drugom osnovu imali pravo, kao Komarov ili eventualno neko baš ekstra klase ko bi i svojoj državi bio konkurentan, poput Datunašvilija.
August 10, 2024Aug 10 Stvarno mi nije jasan ovaj danas. Posle tačno jedne pobede i grube sudijske greške u meču za bronzu, 30ak sekundi te deli od medalje i prvo što uradiš namestiš se u poziciju za rekao bih najviše poena koliko možeš da daš protivniku. Btw čemu služi onaj tajmer što je u jednom trenutku odbrojavao 30 sekundi za našeg?