Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Evo Madjarica se izvinjava Aleksandri sto ju je pretukla. :D

2 hours ago, Halvard said:

Bravo za Aleksandru :heart: Za mene stvarno neočekivana medalja. 

Niko da iznenadi™

• Author
7 minutes ago, Valkyrie said:

Niko da iznenadi™

A nije to to. Ona jeste bila negde u krugu kandidata za medalju, samo što ja nisam imao poverenja u nju kao ranije u Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović.

Iznenađenje je da tipa Milica Gardašević osvoji medalju ili četverac u kajaku ili Strahinja Bunčić. Tako nešto se traži, zahtevajmo nemoguće, ne pristajemo na manje!

4 hours ago, *edited by mod said:

Ima rvanje realne šanse iz repasaža i ima sutra Milica Novaković Kanu, ali tu stvarno ne znam kako stoji.

Na ovim igrama smo naučili da bi osvojio medalju moraš imati vezu sa hrvatima kao Novak,Mikec,Aleksandra...

Milica je srećom udata za hrvata 

A ironija da  jedini njihov takmičar koji je podbacio se preziva Srbić 

5 hours ago, Fakundo Sava said:

Na ovim igrama smo naučili da bi osvojio medalju moraš imati vezu sa hrvatima kao Novak,Mikec,Aleksandra...

Milica je srećom udata za hrvata 

A ironija da  jedini njihov takmičar koji je podbacio se preziva Srbić 

Vaterpolo nam u Beograd doneli oni :s_u: Salu na stranu, Aleksandra je prebacila ocekivanja, iako je bila najveca uzdanica u tekvondou. Ostaje zal sto nisu uzeli medalje mozda i najprijatnija iznenadjenja Zabicka i Buncic, sto su orobili Sandrinu. Odlicni su neocekivano bili Lazar Kovacevic u streljastvu, kajakasi grupno, vaterpolisti najvise ( ocekivao sam da ispadnemo u cetvrtfinalu ). Ja bih rekao da su i kosarkasice prebacile ocekivanja, cetvrtfinale sa ovom ekipom je uspeh. Njihove kolege su zasluzile zlato/srebro i taj poraz jos ne mogu da procesuiram, ne pamtim da sam celog zivota bio na ivici suza zbog reprezentacije ( sto zbog ponosa, sto zbog tuge ).

Edited by Arthur Kirkland

Kubanac predao, Cabolov večeras protiv Amerikanca u borbi za bronzu.

Edited by Milošica

Da, da hahaha. Nadajmo se da će preteći.

Ovo je valjda bar treći put da nam protivnici predaju repasaž u borilačkim sportovima i nijednom nismo iskoristili i nećemo ni sad, ubiće ga Amer, realno je bolji.

Novaković treća u grupi u polufinalu, nećemo je videti u finalu. Realno joj se nema šta zameriti jer je žreb baš nije pogledao, s njom u grupi su bili goat kajaka Karington iz Novog Zelanda, višestruku olimpijski šampion i Dankinja Jorgensen treća iz Tokija, druga iz Rija u ovoj disciplini 

Gledam trku kajaka, ov novozelandjanka sto ima vec dva zlata. Ko singerica vesla. Daleko prva. Srpkinja Novakovic treca u polufinalu. 

34 minutes ago, theanswer said:

Ovo je valjda bar treći put da nam protivnici predaju repasaž u borilačkim sportovima i nijednom nismo iskoristili i nećemo ni sad, ubiće ga Amer, realno je bolji.

mozda bude kao josipovicem pa uzme medalju

3 minutes ago, bradilko said:

mozda bude kao josipovicem pa uzme medalju

al treba i jabučilo da sudi

:rolleyes:

16 hours ago, MiddleClass said:

Jedna ili dvije pobjede mu trebaju?

Ne slušaj @Milošica jedna mu treba :sleep:

mladi govna

samo lazu i izmisljaju

Novaković prva u B finalu, šteta onako jake polufinalne grupe... u A finalu Karington zlato Jorgensen bronza