August 9, 2024Aug 9 2 hours ago, Halvard said: Bravo za Aleksandru Za mene stvarno neočekivana medalja. Niko da iznenadi™
August 9, 2024Aug 9 Author 7 minutes ago, Valkyrie said: Niko da iznenadi™ A nije to to. Ona jeste bila negde u krugu kandidata za medalju, samo što ja nisam imao poverenja u nju kao ranije u Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović. Iznenađenje je da tipa Milica Gardašević osvoji medalju ili četverac u kajaku ili Strahinja Bunčić. Tako nešto se traži, zahtevajmo nemoguće, ne pristajemo na manje!
August 10, 2024Aug 10 4 hours ago, *edited by mod said: Ima rvanje realne šanse iz repasaža i ima sutra Milica Novaković Kanu, ali tu stvarno ne znam kako stoji. Na ovim igrama smo naučili da bi osvojio medalju moraš imati vezu sa hrvatima kao Novak,Mikec,Aleksandra... Milica je srećom udata za hrvata A ironija da jedini njihov takmičar koji je podbacio se preziva Srbić
August 10, 2024Aug 10 5 hours ago, Fakundo Sava said: Na ovim igrama smo naučili da bi osvojio medalju moraš imati vezu sa hrvatima kao Novak,Mikec,Aleksandra... Milica je srećom udata za hrvata A ironija da jedini njihov takmičar koji je podbacio se preziva Srbić Vaterpolo nam u Beograd doneli oni Salu na stranu, Aleksandra je prebacila ocekivanja, iako je bila najveca uzdanica u tekvondou. Ostaje zal sto nisu uzeli medalje mozda i najprijatnija iznenadjenja Zabicka i Buncic, sto su orobili Sandrinu. Odlicni su neocekivano bili Lazar Kovacevic u streljastvu, kajakasi grupno, vaterpolisti najvise ( ocekivao sam da ispadnemo u cetvrtfinalu ). Ja bih rekao da su i kosarkasice prebacile ocekivanja, cetvrtfinale sa ovom ekipom je uspeh. Njihove kolege su zasluzile zlato/srebro i taj poraz jos ne mogu da procesuiram, ne pamtim da sam celog zivota bio na ivici suza zbog reprezentacije ( sto zbog ponosa, sto zbog tuge ). Edited August 10, 2024Aug 10 by Arthur Kirkland
August 10, 2024Aug 10 Kubanac predao, Cabolov večeras protiv Amerikanca u borbi za bronzu. Edited August 10, 2024Aug 10 by Milošica
August 10, 2024Aug 10 Ovo je valjda bar treći put da nam protivnici predaju repasaž u borilačkim sportovima i nijednom nismo iskoristili i nećemo ni sad, ubiće ga Amer, realno je bolji.
August 10, 2024Aug 10 Novaković treća u grupi u polufinalu, nećemo je videti u finalu. Realno joj se nema šta zameriti jer je žreb baš nije pogledao, s njom u grupi su bili goat kajaka Karington iz Novog Zelanda, višestruku olimpijski šampion i Dankinja Jorgensen treća iz Tokija, druga iz Rija u ovoj disciplini
August 10, 2024Aug 10 Gledam trku kajaka, ov novozelandjanka sto ima vec dva zlata. Ko singerica vesla. Daleko prva. Srpkinja Novakovic treca u polufinalu.
August 10, 2024Aug 10 34 minutes ago, theanswer said: Ovo je valjda bar treći put da nam protivnici predaju repasaž u borilačkim sportovima i nijednom nismo iskoristili i nećemo ni sad, ubiće ga Amer, realno je bolji. mozda bude kao josipovicem pa uzme medalju
August 10, 2024Aug 10 3 minutes ago, bradilko said: mozda bude kao josipovicem pa uzme medalju al treba i jabučilo da sudi
August 10, 2024Aug 10 16 hours ago, MiddleClass said: Jedna ili dvije pobjede mu trebaju? Ne slušaj @Milošica jedna mu treba
August 10, 2024Aug 10 Novaković prva u B finalu, šteta onako jake polufinalne grupe... u A finalu Karington zlato Jorgensen bronza