August 9, 2024Aug 9 Just now, Milošica said: Ćerku šaljem na tekvondo, da donese pare u kuću. da donese Petru u kucu
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, freakns said: prvi sam je video, ruke k sebi! vec ste mi indijku iskvarili, sad ste krenuli i na Hrvaticu, geoci nijedni! @Carolostadien racunam na neku pomoc prijatelja. forumske veze vas Hrvata nema puno, garant se znate. i nema veze sto je udata, jer sto stara narodna kaze, to sto si sit, ne znaci da ne smes da pogledas u jelovnik a selektorka Nigerije
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, borris_ said: Sve elektronika, sve jasno ali opet ima VAR ima i u kosarci, pa nemos reci da se ne zna kako se postizu poeni... dok u boksu recimo to ne znaju ni takmicari ni sudije
August 9, 2024Aug 9 6 minutes ago, borris_ said: Pa i nije bas, bar tako kazu na Eurosportu Ja se razumem bolje 6 minutes ago, borris_ said: Nije veliki kao sto kazes.
August 9, 2024Aug 9 Just now, pbg12345 said: petra je danas dobila vise zahteva na instagram nego ikad Još će i rodbina da se javi kad čuje da je dobila pare
August 9, 2024Aug 9 1 minute ago, freakns said: ima i u kosarci, pa nemos reci da se ne zna kako se postizu poeni... dok u boksu recimo to ne znaju ni takmicari ni sudije nemoj da se stezes, slobodno reci satanizam jos nije preuzeo tekvondo
August 9, 2024Aug 9 4 minutes ago, freakns said: prvi sam je video, ruke k sebi! vec ste mi indijku iskvarili, sad ste krenuli i na Hrvaticu, geoci nijedni! @Carolostadien racunam na neku pomoc prijatelja. forumske veze vas Hrvata nema puno, garant se znate. i nema veze sto je udata, jer sto stara narodna kaze, to sto si sit, ne znaci da ne smes da pogledas u jelovnik Eto ti Kari Pešić. Ili Embid.
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, Bogotac said: Protiv Madjarice za zlato,21:20 veceras Upiši zlato... Mađarica je jako mlada, biće prilike za nju ali ne večeras
August 9, 2024Aug 9 7 minutes ago, theanswer said: a selektorka Nigerije e nju nisam zapazio... imas neke dokaze?
August 9, 2024Aug 9 5 minutes ago, arheolog1981 said: Nisam hteo da dzinksujem, ali nasa je veliki favorit protiv Madjarice Ispravio sam ti ovo