August 9, 2024Aug 9 Just now, zoki said: Kako mala šuta u glavu, svaka čast.. Zna li ime trenerke™ ili možda instagram, pitam za druga https://www.instagram.com/petrabutala/
August 9, 2024Aug 9 1 minute ago, pbg12345 said: htedoh pre meca da napisem da je nasa favoritkinja, al reko bolje da cutim ovo je bilo bas ubedljivo medalja je obezbedjena bravo Nisam hteo džinksati?
August 9, 2024Aug 9 ovaj put nije morala da ceka zvuk sirene inace, za razliku od ostailh mlacenja gde se gleda umetnicka vrednost, kako si namestio frizuru i koliko puta namignes sudiji tokom borbe, ovde je sve elektronika, sve jasno, nema mnogo filozofije. zaista je taekwondo federacija uradila odlican posao. a to sto nama postaje nacionalni sport, to na stranu
August 9, 2024Aug 9 mec japanca, polufinale, koje odlucuje dal cabolov ide u repesaz je na programu u 18.15 protivnik mu je prvi nosilac amerikanac
August 9, 2024Aug 9 Dva finala obezbeđena danas, a ja skoro ko Pikac, ništa, limunada, tek danas shvatam kolko me ubio sinoćni poraz košarkaša. Bez obzira, bravo i za vaterpoliste i Aleksandru
August 9, 2024Aug 9 Just now, freakns said: ovaj put nije morala da ceka zvuk sirene inace, za razliku od ostailh mlacenja gde se gleda umetnicka vrednost, kako si namestio frizuru i koliko puta namignes sudiji tokom borbe, ovde je sve elektronika, sve jasno, nema mnogo filozofije. zaista je taekwondo federacija uradila odlican posao. a to sto nama postaje nacionalni sport, to na stranu Sve elektronika, sve jasno ali opet ima VAR
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, borris_ said: Nisam hteo džinksati? veliki umovi slicno razmisljaju
August 9, 2024Aug 9 1 minute ago, zoki said: Kako mala šuta u glavu, svaka čast.. Zna li ime trenerke™ ili možda instagram, pitam za druga prvi sam je video, ruke k sebi! vec ste mi indijku iskvarili, sad ste krenuli i na Hrvaticu, geoci nijedni! @Carolostadien racunam na neku pomoc prijatelja. forumske veze vas Hrvata nema puno, garant se znate. i nema veze sto je udata, jer sto stara narodna kaze, to sto si sit, ne znaci da ne smes da pogledas u jelovnik
August 9, 2024Aug 9 3 minutes ago, Defunctus said: https://www.instagram.com/petrabutala/ Pu, zaključan profil
August 9, 2024Aug 9 Kakva je bila, prebila bi i one debele Džudistkinje od pre neki dan. Kada je finale?