August 9, 2024Aug 9 Trica u zadnjoj sekundi! U pozadini se cuo nas trener tokom celog meca, bilo fenomenalno Kad je polufinale?
August 9, 2024Aug 9 3 minutes ago, borris_ said: Birof je trpao glavom ova trpa nogama Ova trpa u glavu.
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, Profesionalac said: Jel ovde beše nema borbe za 3. mesto? Ja mislim da je osvojila najmanje bronzu
August 9, 2024Aug 9 Author 2 minutes ago, Profesionalac said: Jel ovde beše nema borbe za 3. mesto? Ima, ako izgubi bori se za bronzu protiv nekog iz repasaža.
August 9, 2024Aug 9 Dodeljuju se dve bronze. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Olympic_medalists_in_taekwondo Edited August 9, 2024Aug 9 by vememah
August 9, 2024Aug 9 ima osigurane jos najmanje dve borbe ako pobedi ide u borbu za zlato, ako izgubi ceka pobednika prvog meca repesaza i bori se za bronzu
August 9, 2024Aug 9 6 minutes ago, Fins fleet said: Trica u zadnjoj sekundi! U pozadini se cuo nas trener tokom celog meca, bilo fenomenalno Kad je polufinale? Čula se kao da je uzela mikrofon od zvaničnog spikera. Ako bude medalja, po meni je ova što je trenira skroz zaslužila pare.
August 9, 2024Aug 9 3 minutes ago, *edited by mod said: Čula se kao da je uzela mikrofon od zvaničnog spikera. Ako bude medalja, po meni je ova što je trenira skroz zaslužila pare. Još Hrvatica
August 9, 2024Aug 9 Od čega su vam živci, ko vam je diler jbt... Niste baš u cvetu mladosti™ da vam je do sada život bio cvetna livada. Ja potroših baterije u daljincu da ne gledam kada je gusto.
August 9, 2024Aug 9 Just now, theanswer said: Ispade Sara Šari veliki favorit u ovoj težini Baš dođoh da napišem. Dobi je Mađarica golom u poslednjoj sekundi
August 9, 2024Aug 9 Ovo sam gledao pre Olimpijade kad sam istrazivao lik i delo Perisic, jer su je najavili da moze do medalje i skapirao da je ova Hrvatica koja je trenira bas carica i mnogo simpaticna: