August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, arheolog1981 said: I što Njemci staza 4 kad smo mi imali drugi rezultat polufinala a Australija prvi? Staza 4 je valjda najbolja? Ne gleda se vreme nego poredak Elem, kao što rekoh.
August 8, 2024Aug 8 Author OK, finale je bilo realnost, a kao što znamo, kategorija "možda iznenade" za nas ne postoji
August 8, 2024Aug 8 Evo, vidi se spreda kad veslaju da svako ima po 2 kurca, a ne daju trandžama da boksuju
August 8, 2024Aug 8 Na 100m u atletici izbacuju za false start, a ovde i nemci i mađari pogreše i to je to, nikom ništa
August 8, 2024Aug 8 ali jbt kako nasi jedini imaju daleko gore vreme od polufinala polufinala koje je maltene bilo revijalno
August 8, 2024Aug 8 Just now, pbg12345 said: ali jbt kako nasi jedini imaju daleko gore vreme od polufinala polufinala koje je maltene bilo revijalno Kapiram da smo se iscimali da bismo uopšte ušli u finale.
August 8, 2024Aug 8 Meni se čini da su naši jedva zadržali kurs na pola trke. Išao sam u razred sa jednim kajakašem, profesor Čakara mu je bio pored toga što mu je bio profesor fizičkog i trener u klubu i reprezentaciji. Stalno ga je podjebavao kako je skretao u neke pecaroše. To se dešava i na najvišem nivou, a ovde mi je delovalo da su naši baš blizu bova bili.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, MocaVukotic said: Mi na ovim OI ili zlato ili nista Sredina je za cave i slabice..Ili smo heroji ili ginemo slavno
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, Milošica said: Kapiram da smo se iscimali da bismo uopšte ušli u finale. pa zato kazem revijaln, od 10, 8 je islo u finale al nasi se nisu stedeli