Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

• Author

Pejdž se toliko uklopila da je nakon završetka karijere bila trener u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije i skautirala je američke koledže u potrazi za devojkama srpskog porekla koje bi mogle da zaigraju za reprezentaciju.

Anderson isto izgleda kao da se cima mnogo preko onog "dali mi pare, pa ću da igram za njih".

Daleko mi je problematičnije ovo što se radi u rvanju i boksu gde se takmičari uvoze na kilo, pa maltene u svakoj kategoriji imamo po dvojicu sa Kakvkaza, a sve sa ciljem da se kurčimo kako na OI imamo više predstavnika nego ikad, bravo za nas.

Pocinje cetverac

26 minutes ago, BraveMargot said:

Marina je, koliko se moglo čuti, uglavnom pričala na srpskom tokom tajmauta. Ne znam šta si ti slušao i gledao. Što se tiče tvoje fantazije o zameni celog tima amerikankama, pogledaj propise fibe koji dozvoljavaju samo jednog naturalizovanog igrača. Meni je super što je Ivon želela da igra za srbiju i što se tako lepo uklopila u tim, kao plej ona čini i ostale igračice boljima i doprinosi razvoju sporta u zemlji tako što je spor vidljiviji, šteta je što se i dalje ne ulaze uprkos svim tim uspesima.

Ceo govor pre utakmice sa AUS Marina je govorila na engleskom. Na samom kraju je rečenicu možda rekla na srpskom - Srbija živeli ili nešto slično.

Znam da je po propisima, ja protiv takvih propisa i govorim. Popriličan je pritisak na Fibu da se taj broj poveća, prvi talas su uspeli nekako da ishendluju, sledeći neće.

I naravno da će krajnja konsekvenca kao i obično biti potpuno suprotna od deklarativne plemenite namere - Savezi tek neće ulagati u infrastrukturu, edukaciju trenera, itd. nego će da izlobiraju pravo da plate jednu, dve ili tri Ivone, kojima će jedina veza sa Srbijom biti pasoš, koji će da im mimo regularne procedure završi Dačić, Selaković ili Marko Đurić.

Na kraju krajeva, ni etimološki gledano, ona ne reprezentuje srpsku košarku ni po jednom kriterijumu. To što igra za reprezentaciju Srbije je cheat code, sve i da su motivi ne znam kako bajni.

Ili Sale Đorđević na klupi reprezentacije Kine - protivprirodan blud.

Pih, zamalo.. 

Nista

Da poslednjeg momenta sam se nadao.. Ne našem prolazu nego da će nekoj norvežanki da ispadne veslo :fantom:

Žene K4 500 devete od deset posada :)

Kajakasi drugi,lepo

Edited by Bogotac

• Author

Da su hteli nakaradniji sistem takmičenja da osmisle, ne bi mogli.

I još bolje vreme nego u četvrtfinalu... ultra brze trke 

1.19.91 naši 

Da imamo neki orijentir za drugo polufinale, šta da očekujemo u finalu.

• Author

Javlja mi se da će biti 4. u finalu.

na kojoj strunjaci rve ovaj nas?

U koliko je finale? Kajak

Just now, hooyadahoo said:

U koliko je finale? Kajak

mislim da komentator rece u deset do dva