July 28, 2024Jul 28 9 minutes ago, sasha said: Jel ima neke šanse u paru za medalju? Ima, svakako. Oboje su vrhunski strelci, prošle igre bili četvrti
July 28, 2024Jul 28 3 minutes ago, *edited by mod said: Sigurno da da. Sećam se nekog raspucavanja sa prošlih OI. Jedan krene u lošu seriju, trener zove tajmaut. Pridje kaže par rečenica i odmah krenu desetke. Posle par krugova drugi trener isto radi i isti rezultat. I dan danas se pitam šta su mogli da ih posavetuju a da nije "Smiri se, diši i gadjaj bliže centru." Klima pici s leve strane, pravi vetar 0.6m/s
July 28, 2024Jul 28 Author Od naših sledeći Strahinja Bunčić u džudou, za 10-ak minuta. Teško da može jednu borbu da dobije.
July 28, 2024Jul 28 Lepo se vidi kako je popustila napetost u KineU. Italijani najlepsu ipremu i za streljastvo. @freakns ovo za pravi razlog odustajanja od onih gumenih odela nisam znala. Arena je nemacka? Odoh na odbojku, ovo sa aplikacijom je vrh.
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, Moonwalker said: Lepo se vidi kako je popustila napetost u KineU. Italijani najlepsu ipremu i za streljastvo. @freakns ovo za pravi razlog odustajanja od onih gumenih odela nisam znala. Arena je nemacka? Odoh na odbojku, ovo sa aplikacijom je vrh. italijanska. ne znam koje je zvanicno objasnjenje bilo, ali u Rimu su bili zestoki protesti oko toga od sviju sto koriste speedo i oma nakon toga su zabranjeni
July 28, 2024Jul 28 Sto se tice pracenja, neko je ovo ovde i postavio i ja bukmarkovao i vec sam bio zadovoljan sto pise kompletan raspored. Kad ono, tu se i upisuju svi rezultati i ubacuju novi mecevi koje nasi igraju https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/raspored-rezultati-i-prenosi-srpski-sportisti-na-olimpijskim-igrama-2024-kosarkasi-odbojkasice-vaterpolisti-djokovic-spanovic-i-ostali/