August 7, 2024Aug 7 5 minutes ago, Choda said: Jel zna neko koje je Denda godiste? Moze i disciplina 'Pogodite Dendino godiste'
August 7, 2024Aug 7 4 minutes ago, Lancia said: Moze i disciplina 'Pogodite Dendino godiste' To kao ono po vasarima, kad treba da pogodis tezinu ovala mesa.. Ovde bi nagrada bila noc sa Dendom..
August 7, 2024Aug 7 18 minutes ago, Choda said: Jel zna neko koje je Denda godiste? Očigledno je još uvek premlad za penziju, tako da nema više od 60.
August 7, 2024Aug 7 1 hour ago, SNARC said: Koja bi disciplina nama najbolje odgovarala da se uvede..a da nije pecenje rakije ili klanje prasica ? Spoiler Nesto odavde
August 7, 2024Aug 7 Guglao sam pola sata o Dendi kad je rođen, sve ostalo sem toga sam saznao o njemu, razni njegovi citati, sad neću zaspati. Ko ga spomenu nek se..
August 7, 2024Aug 7 Je li ima negde presek koliko medalja se deli po sportovima? Baš me zanima Koliko rvanje, koliko džudo, koliko kad pucaš sa 10 metara, a možeš i sa 15, a a možeš i da ležiš....koliko boks, mislim najjači sam, ali samo sa ovima od 81,6 pa do 88,2 kg Edited August 7, 2024Aug 7 by Godfrey
August 7, 2024Aug 7 9 minutes ago, Godfrey said: Je li ima negde presek koliko medalja se deli po sportovima? Baš me zanima Koliko rvanje, koliko džudo, koliko kad pucaš sa 10 metara, a možeš i sa 15, a a možeš i da ležiš....koliko boks, mislim najjači sam, ali samo sa ovima od 81,6 pa do 88,2 kg https://www.topendsports.com/events/summer/medal-tally/available-medals.htm
August 7, 2024Aug 7 4 hours ago, freakns said: klasican SNS fijasko. u svim sportovima di smo uvozili Ruse imali smo dve borbe za bronzu, plus sansa sutra za Nemesa ako dobije 1/4 finale. te dve borbe za bronzu su Milica Zabic i Buncic. Nemes, Zabic i Buncic su svi nasi sportisti. na drugoj strani, SNS moto, necemo nista da stvaramo, kupicemo tudje(ako je moguce ugradicemo se usput), predstaviti kao nase i pobrati pohvale... a znamo da se takvi stvari uvek zavrse fijaskom, pa je tako bilo i ovaj put. medalje se ne kupuju, medalje se stvaraju. zurabi datunašvili, danijel pejdž i ivon anderson bi rekli nešto na ovu temu jbg
August 8, 2024Aug 8 Author 6 hours ago, beeva said: Eo ga judo Bosanac dobio 2strani notice of charge od strane IJF zbog toga sto se prije ulaska prekrstio i nije se pozdravio na kraju meča.. I to treće upozorenje nakon 2018 i 2022 čini mi se. Čovek je došao u Pariz da promoviše pravoslavlje umesto da se bori. OK, može se diskutovati koliko je zabrana verskih simbola opravdana, ali pravilo je takvo kakvo je, znaš za njega, već si upozoravan. I onda dođeš na OI i uradiš isto. Pa jbt. Očigledno vodi neke lične ratove protiv međunarodne federacije i onda kuka što ga ovi čekaju na penal. Edited August 8, 2024Aug 8 by Halvard
August 8, 2024Aug 8 8 hours ago, SNARC said: Koja bi disciplina nama najbolje odgovarala da se uvede..a da nije pecenje rakije ili klanje prasica ? Basket 3x3 tu baš dominiramo.
August 8, 2024Aug 8 7 hours ago, theanswer said: zurabi datunašvili, danijel pejdž i ivon anderson bi rekli nešto na ovu temu jbg Page i Anderson su drugi par cipela, one su tek jedna od 12 devojaka. u slucaju Page, daleko od najvaznije igracice te reprezentacije. takodje, mi smo doveli Danielle Page i Yvonne Anderson, nismo doveli Brittney Griner ili Breannu Stewart. mi te medalje bez Page ne bi uzeli, gotovo je sigurno, ali ih 100% ne bi uzeli bez Sonje, Ane i Jelene. sto se tice Gruzijaca, to sam vec pisao mislim. u tim slucajevima imam 0 problema. Datunashvilija je tukao predsednik saveza. nije da smo ga mi otkupili od Gruzije. covek zivi u Srbiji i prica srpski. slucno je sa ovim deckom sto je ispao u taekwondou. njemu je 19 godina, dosao je u Srbiju kao junior, da zivi ovde pre svega, i trenira ga nas trener u nasem klubu. sto se mene tice, on je Srbin koliko i ti i ja. ako neko dodje da zivi u Srbiju, naravno da treba da dobije nase drzavljanstvo i samim tim mi je drago da predstavlja Srbiju.