Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

Zivotarenje

Jel zna neko koje je Denda godiste?

5 minutes ago, Choda said:

Moze i disciplina 'Pogodite Dendino godiste'

4 minutes ago, Lancia said:

Moze i disciplina 'Pogodite Dendino godiste'

To kao ono po vasarima, kad treba da pogodis tezinu ovala mesa..

Ovde bi nagrada bila noc sa Dendom..

images?q=tbn:ANd9GcRHfRzJmJOvy2FsYZUr-Gk

Denda je mlađi od prosečnog PPP forumaša

18 minutes ago, Choda said:

Očigledno je još uvek premlad za penziju, tako da nema više od 60.

Pa kad se zaposlio, sa 12?

1 hour ago, SNARC said:

Koja bi disciplina nama najbolje odgovarala da se uvede..a da nije pecenje rakije ili klanje prasica ?

Spoiler

Nesto odavde

Guglao sam pola sata o Dendi kad je rođen, sve ostalo sem toga sam saznao o njemu, razni njegovi citati, sad neću zaspati.

Ko ga spomenu nek se..

Je li ima negde presek koliko medalja se deli po sportovima?

Baš me zanima

Koliko rvanje, koliko džudo, koliko kad pucaš sa 10 metara, a možeš i sa 15, a a možeš i da ležiš....koliko boks, mislim najjači sam, ali samo sa ovima od 81,6 pa do 88,2 kg

Edited by Godfrey

9 minutes ago, Godfrey said:

Je li ima negde presek koliko medalja se deli po sportovima?

Baš me zanima

Koliko rvanje, koliko džudo, koliko kad pucaš sa 10 metara, a možeš i sa 15, a a možeš i da ležiš....koliko boks, mislim najjači sam, ali samo sa ovima od 81,6 pa do 88,2 kg

https://www.topendsports.com/events/summer/medal-tally/available-medals.htm

4 hours ago, freakns said:

klasican SNS fijasko.

u svim sportovima di smo uvozili Ruse imali smo dve borbe za bronzu, plus sansa sutra za Nemesa ako dobije 1/4 finale. te dve borbe za bronzu su Milica Zabic i Buncic. Nemes, Zabic i Buncic su svi nasi sportisti.

na drugoj strani, SNS moto, necemo nista da stvaramo, kupicemo tudje(ako je moguce ugradicemo se usput), predstaviti kao nase i pobrati pohvale... a znamo da se takvi stvari uvek zavrse fijaskom, pa je tako bilo i ovaj put.

medalje se ne kupuju, medalje se stvaraju. 

zurabi datunašvili, danijel pejdž i ivon anderson bi rekli nešto na ovu temu jbg

• Author
6 hours ago, beeva said:

Eo ga judo Bosanac dobio 2strani notice of charge od strane IJF zbog toga sto se prije ulaska prekrstio i nije se pozdravio na kraju meča.. 

I to treće upozorenje nakon 2018 i 2022 čini mi se. 

Čovek je došao u Pariz da promoviše pravoslavlje umesto da se bori.

OK, može se diskutovati koliko je zabrana verskih simbola opravdana, ali pravilo je takvo kakvo je, znaš za njega, već si upozoravan.

I onda dođeš na OI i uradiš isto. Pa jbt.

Očigledno vodi neke lične ratove protiv međunarodne federacije i onda kuka što ga ovi čekaju na penal.

Edited by Halvard

8 hours ago, SNARC said:

Koja bi disciplina nama najbolje odgovarala da se uvede..a da nije pecenje rakije ili klanje prasica ?

Basket 3x3 tu baš dominiramo.

7 hours ago, theanswer said:

zurabi datunašvili, danijel pejdž i ivon anderson bi rekli nešto na ovu temu jbg

Page i Anderson su drugi par cipela, one su tek jedna od 12 devojaka. u slucaju Page, daleko od najvaznije igracice te reprezentacije. takodje, mi smo doveli Danielle Page i Yvonne Anderson, nismo doveli Brittney Griner ili Breannu Stewart. mi te medalje bez Page ne bi uzeli, gotovo je sigurno, ali ih 100% ne bi uzeli bez Sonje, Ane i Jelene.

sto se tice Gruzijaca, to sam vec pisao mislim. u tim slucajevima imam 0 problema. Datunashvilija je tukao predsednik saveza. nije da smo ga mi otkupili od Gruzije. covek zivi u Srbiji i prica srpski. slucno je sa ovim deckom sto je ispao u taekwondou. njemu je 19 godina, dosao je u Srbiju kao junior, da zivi ovde pre svega, i trenira ga nas trener u nasem klubu. sto se mene tice, on je Srbin koliko i ti i ja. ako neko dodje da zivi u Srbiju, naravno da treba da dobije nase drzavljanstvo i samim tim mi je drago da predstavlja Srbiju.