Jump to content

PbP naših sportista u Parizu '24

Shan Jan
Message added by Shan Jan,

Featured Replies

potpuno sam se pogubio. sta bi sa veslacima? tu ima neke nade?

Edited by Papovac

Svakakve sam glupave sisteme video ali da u k4 500 je sutra polufinale u 11:50 gde od 5 iz grupe ide 4 u finale koje je u 13:50 istog dana, to još nisam video. 

43 minutes ago, Papovac said:

potpuno sam se pogubio. sta bi sa veslacima? tu ima neke nade?

Kajak sutra, poslednja nada za medalju je muški K4 500 al sistem je udri me do zore, postovao je The Answer. Inače su osakatili kajak i kanu, izbaciće na kraju mirne vode a uvesti da se tuku gumenim veslima na brzim vodama 

• Author

Nemeš obezbedio repasaž za bronzu.

Aj sad i Komrakov™ :)

26 minutes ago, theanswer said:

Svakakve sam glupave sisteme video ali da u k4 500 je sutra polufinale u 11:50 gde od 5 iz grupe ide 4 u finale koje je u 13:50 istog dana, to još nisam video. 

Bogovi. Ukupno 10 posada, dobiti ulaznicu za OI je umetnost, nema se kartonskih kreveta. Umesto da stave polufinale i da prva tri iz grupe idu u finale a repesaž za 2 mesta da veslaju 4 posade oni ljudima daju... pa ovo. Plus su K2 500 juče odmah nakon K4 500 bili a tu bukvalno 80% učesnika su iz K4 500...

9 hours ago, arheolog1981 said:

Ovaj Tunižanin je bio vicešampion u Tokiju.

2 hours ago, theanswer said:

Tunižanin koji je dobio Korneeva

Skoro sam saznao da je gramatički ispravno: Tunišanin

Dobi Bugarin, toliko o Komarovu. 

40 minutes ago, Halvard said:

Nemeš obezbedio repasaž za bronzu.

Aj sad i Komrakov™ :)

Nema, dobio Bugarin™

Lik je Ukrajinac i prešao je da nastupa za Bugarsku jer je u istoj kategoriji sa olimpijskim šampionom Belenjukom. Kaže da nije otišao zbog konkurencije već jer će Belenjuk da ide na igre bez obzira...

Baš bi bilo epski sutra finale protiv Belenjuka ali je ovaj upravo izgubio polufinale...

Što nismo ovog uvezli a ne Komrakova :blush:

14 minutes ago, arheolog1981 said:

Bogovi. Ukupno 10 posada, dobiti ulaznicu za OI je umetnost, nema se kartonskih kreveta. Umesto da stave polufinale i da prva tri iz grupe idu u finale a repesaž za 2 mesta da veslaju 4 posade oni ljudima daju... pa ovo. Plus su K2 500 juče odmah nakon K4 500 bili a tu bukvalno 80% učesnika su iz K4 500...

nema interesovanja, nema mesta. taki je sport. 

kosarka i odbojka ne mogu da dobiju 16 timova, nema teorije da ce kajak i kanu da dobije ponekog sportistu vise. jer nije pitanje samo kartonskih kreveta, kad se tebi u dve nedelje 10 hiljada ljudi natovari u selo, tu je logistika pakao. a racunaj da ce plivanje da dobije oko 1000 sportista, atletika oko 2000. 

5 minutes ago, freakns said:

nema interesovanja, nema mesta. taki je sport. 

kosarka i odbojka ne mogu da dobiju 16 timova, nema teorije da ce kajak i kanu da dobije ponekog sportistu vise. jer nije pitanje samo kartonskih kreveta, kad se tebi u dve nedelje 10 hiljada ljudi natovari u selo, tu je logistika pakao. a racunaj da ce plivanje da dobije oko 1000 sportista, atletika oko 2000. 

rešenje je u tri nedelje za OI.. 

pritom ne traži se višak nego je problem u smanjenju. i don't get me started oko sportova koji ne bi trebalo da postoje u sadašnjim uslovima.. ima ovaj jedan gde pobediš u 2 od 3 runde i izgubiš 

Edited by theanswer

• Author

E jbg, da je i onih 15% Mađarovog stopala bilo ostalo van kruga, sad bi Komarov makar imao osiguranu borbu za bronzu. Njega mi je baš žao jer za razliku od svih ostalih uvezenih on ima makar neku vezu sa Srbijom, oženjen je Kragujevčankom.

S druge strane, nekako bi i bila pravda da medalju donese baš Nemeš koji je jedini proizvod našeg sistema. Nisu mu neke šanse, ali treba se nadati.

Meni su ovi sistemi presudjivanja kod neresenog, nebulozni skroz (davanje prednosti, zadnji poen kao kriterijum). Naviknut sam na gledanje sportova gde se igra dok neko nema jasnu prednost (hokej, bejzbol), pa mi je ovo danas bas bilo wtf.

1 minute ago, arheolog1981 said:

Nema, dobio Bugarin™

Lik je Ukrajinac i prešao je da nastupa za Bugarsku jer je u istoj kategoriji sa olimpijskim šampionom Belenjukom. Kaže da nije otišao zbog konkurencije već jer će Belenjuk da ide na igre bez obzira...

Baš bi bilo epski sutra finale protiv Belenjuka ali je ovaj upravo izgubio polufinale...

Što nismo ovog uvezli a ne Komrakova :blush:

klasican SNS fijasko.

u svim sportovima di smo uvozili Ruse imali smo dve borbe za bronzu, plus sansa sutra za Nemesa ako dobije 1/4 finale. te dve borbe za bronzu su Milica Zabic i Buncic. Nemes, Zabic i Buncic su svi nasi sportisti.

na drugoj strani, SNS moto, necemo nista da stvaramo, kupicemo tudje(ako je moguce ugradicemo se usput), predstaviti kao nase i pobrati pohvale... a znamo da se takvi stvari uvek zavrse fijaskom, pa je tako bilo i ovaj put.

medalje se ne kupuju, medalje se stvaraju. 

43 minutes ago, theanswer said:

rešenje je u tri nedelje za OI.. 

pritom ne traži se višak nego je problem u smanjenju. i don't get me started oko sportova koji ne bi trebalo da postoje u sadašnjim uslovima.. ima ovaj jedan gde pobediš u 2 od 3 runde i izgubiš 

boks je prva stvar koja treba da se ukine. ali nema teorije da ce sport sa tolikom tradicijom ukinuti. jedini razlog zasto je vaterpolo preziveo, a hteli su da ga sklone, je tradicija. 

da se ja pitam, svaki sport gde sudije imaju toliku moc, ja bih dobrano preispitao. a tu spadaju i gimnastika i vaterpolo. da ne pricam da bih poukidao sve one bmx, bordere i slicna sranja. ali to se nece desiti, jer se klinci loze na te gluposti vise nego na odbojku ili plivanje.

Nemoj gimnastiku, to jedan od 3,4 najjača sporta na oi bez obzira što sudije nekad sjebu.